«Το Χαμόγελο Σου Πάει Πολύ»: Πρώτη τηλεοπτική καμπάνια για τη YOTUEL

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 10 Αυγούστου 2017

YOTUEL all in one_WinterGreen

Η YOTUEL, η premium ολοκληρωμένη σειρά λεύκανσης, προστασίας και φροντίδας της στοματικής υγιεινής που σχεδιάστηκε από τους οδοντιάτρους της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας, υλοποιεί την πρώτη τηλεοπτική της καμπάνια, με κεντρικό μήνυμα «Smile Looks Good On You» – «Το Χαμόγελο σου Πάει Πολύ» η οποία είναι επικεντρωμένη στο λαμπερό χαμόγελο που προσφέρει το brand, γεμίζοντας μας αυτοπεποίθηση.

Με την υπογραφή του agency CONCEPT Communication Strategies η νέα καμπάνια έχει ως επίκεντρο την καλλυντική λευκαντική οδοντόκρεμα YOTUEL all in one – για καθημερινή χρήση – η οποία λευκαίνει με τον κορυφαίο λευκαντικό παράγοντα Carbamide Peroxide (Υπεροξείδιο Καρβαμιδίου), συστατικό που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι για την επαγγελματική λεύκανση των δοντιών, προσφέρει ολοκληρωμένη στοματική υγιεινή ενώ προστατεύει το σμάλτο!  Γιατί το Χαμόγελο, σου πάει πολύ!

YOTUEL_SMILE LOOKS GOOD ON YOU

Συντελεστές

Agency: CONCEPT Communication Strategies

Σκηνοθεσία: Ηλίας Αποστολίδης, Νίκος Δρογώσης

Πρωτότυπο Μουσικό Θέμα: Γιώργος Μπακαλάκος

*Η ΥOTUEL διατίθεται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ ΑΕΒΕ στα φαρμακεία, στα supermarket ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, στα supermarket Θανόπουλος, στα Carelab  και σε επιλεγμένα καταστήματα HONDOS CENTER.

Website: www.yotuel.gr

Facebook: http://bit.ly/YotuelGreece ΙΙ Instagram:  @Yotuel_Greece

Print

ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ ΑΕΒΕ

H ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – ΛΙΛΛΥ είναι μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο της ανθρώπινης υγείας στην Ελλάδα με πολλά χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των φαρμάκων καθώς και άλλων καταναλωτικών προϊόντων. Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – ΛΙΛΛΥ αποτελεί κοινοπραξία ανάμεσα στην ελληνική ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ και την πρωτοπόρο αμερικανική φαρμακευτική εταιρία Eli Lilly και εκπροσωπεί αποκλειστικά την Eli Lilly στην Ελλάδα.

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *