Το Χαμόγελο του Παιδιού υποδέχτηκε την “Παρθένα Ζωή”

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 20 Δεκεμβρίου 2017

10

Αγαπημένοι ηθοποιοί της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, «Παρθένα Ζωή», επισκέφτηκαν 1 από τα 11 σπίτια, του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Μαρούσι.

14

Συγκεκριμένα, οι Αποστόλης Τότσικας, Μυριέλα Κουρεντή, Σοφίνα Λαζαράκη και Γιάννης Χατζηγεωργίου συνάντησαν τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, τα παιδιά, ηλικίας 6 έως 17 ετών, που μεγαλώνουν στο σπίτι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Μαρούσι, τα οποία τους επεφύλασσαν μία πολύ ζεστή υποδοχή και πολλές αγκαλιές.

07

Οι ηθοποιοί, άκουσαν τις ιστορίες, τις εμπειρίες τους, έπαιξαν μαζί, και μοίρασαν αυτόγραφα ο ένας στον άλλον. Επιπλέον, συνομίλησαν με τους κοινωνικούς λειτουργούς οι οποίοι ενημέρωσαν τους ηθοποιούς για τη λειτουργία του σπιτιού, τις ανάγκες που έχουν αλλά και το ευρύτερο έργο του Οργανισμού.

01

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, «Κάθε Παιδί, μια Αγκαλιά», ο ΑΝΤ1 για δεύτερη συνεχή χρονιά στηρίζει και φέτος έμπρακτα τα παιδιά από τον Οργανισμό  «Το Χαμόγελο του Παιδιού», εξασφαλίζοντας τους, το πιο βασικό αγαθό. Τη διατροφή τους για τα επόμενα χρόνια!

Μπορείτε και εσείς αν θέλετε να βοηθήσετε και να στηρίξετε την πρωτοβουλία του ΑΝΤ1 για να έχει «Κάθε παιδί, μια Αγκαλιά»! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε στο 19810 ή στείλετε sms στο 19810 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με κάθε κλήση/sms, προσφέρετε ένα γεύμα σε ένα παιδί που μεγαλώνει στα 11 σπίτια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

05 03 02 12 13 09

 

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *