Φωτογράφισε το αγαπημένο σου κρασί Μπουτάρη και διεκδίκησε ένα γιορτινό τραπέζι για τέσσερις

Από την/τον Christina Politi | 15 Δεκεμβρίου 2016

boutarixmas

Αυτά τα Χριστούγεννα, η Οινοποιία Μπουτάρη σε προσκαλεί να φωτογραφίσεις το αγαπημένο σου κρασί Μπουτάρη, να το ανεβάσεις στο Instagram και να κερδίσεις το Πρωτοχρονιάτικο δείπνο για δύο ή για τέσσερις στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη. Ο διαγωνισμός ισχύει από 13 μέχρι και 20 Δεκέμβρη και παροτρύνει την πιο γιορτινή και δημιουργική διάθεσή σου.

Είναι απολαυστικά απλό να συμμετάσχεις και χρειάζεται να κάνεις τα εξής:

  • Ανέβασε μια χριστουγεννιάτικη φωτογραφία με το αγαπημένο σου κρασί Μπουτάρη στο instagram.
  • Κάνε μας tag @boutariwines.
  • Χρησιμοποίησε το hashtag #BoutariXmasATH εάν θέλεις να κερδίσεις το Πρωτοχρονιάτικο δείπνο στο εστιατόριο “Cookoovaya Wise Cuisine” στην Αθήνα ή το #BoutariXmasTHESS εάν θέλεις να κερδίσεις το Πρωτοχρονιάτικο δείπνο στο «Αγιολί», Θεσσαλονίκη. Φυσικά, παρέα με ένα μπουκάλι Μπουτάρη αν είστε 2 άτομα ή με δύο μπουκάλια αν είστε τέσσερις!

Περίμενε με αγωνία μέχρι τις 21 Δεκέμβρη που θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.
Μόνο ένα εκλεκτό κρασί μπορεί να υποδεχτεί μια εκλεκτή χρονιά!

Αναζήτησε τα κρασιά της Οινοποιίας Μπουτάρη σε ψαγμένα wine bars, εστιατόρια, super market με καλές κάβες, ακόμα και online.

#BoutariXmasATH  #BoutariXmasTHESS  @Boutariwines  #contest  #2017

Όροι & Προϋποθέσεις στο https://www.facebook.com/boutariwines/

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *