3ο Athens Food Market: Υψηλή γαστρονομία στην Πλατεία Κοτζιά

Από την/τον Christina Politi | 13 Δεκεμβρίου 2017

 

GENERAL INFO

Ανατρέποντας τις πεποιθήσεις ότι η υψηλή γαστρονομία θέλει ακριβά σερβίτσια, το Athens Food Market ετοιμάζεται να απλώσει, για τρίτη φορά, τις πιο it καντίνες της πόλης, από τις 21 έως και τις 31 Δεκεμβρίου, στην Πλατεία Κοτζιά και να γίνει ο ακαταμάχητος γευστικός προορισμός των Χριστουγέννων.

I

Εκεί θα συναντηθούν ξανά μερικά από τα πιο ψαγμένα και εναλλακτικά εστιατόρια της Αθήνας με popup στέκια αγαπημένων προϊόντων για να δοκιμάσουμε στο πόδι, απίθανες γεύσεις, φτιαγμένες από το χέρι γνωστών σεφ, σε πολύ προσιτές τιμές!

H

Ήδη ζεσταίνουν τις σχάρες, τις κατσαρόλες και τα τηγάνια τους ο Γιώργος Ηλιού του Polly Maggoo, ο Ηλίας Σκουλάς του Food Mafia, ο Βασίλης Φώτος του 7 Food Sins, ο Βασίλης Σπόρος των PO’ Boys και Mama Roux, ο Βασίλης Τσατσάκης από τους Ψαράδες, ο Δημήτρης Φέτσης του CHE, ο Αλέξης Τσιοτίνης του CTC και ο Βασίλης Γεωγλερής του Warehouse. Μαζί τους ετοιμάζει τα σέικερ της και η ομάδα του Xavier Μισαηλίδη από το Holly Garden. Τα popup στέκια θα φιλοξενήσουν προϊόντα Βλάχα και Μέλισσα ενώ ευγενική χορηγία προσφέρει η Εθνική Τράπεζα, τα εμβληματικά κτίρια της οποίας συνθέτουν το υπέροχο φόντο στη σκηνή του Athens Food Market.

G

Highlight της διοργάνωσης θα είναι η πρωτότυπη δράση με τίτλο «Βάζουμε τον chef στην τάξη», που θα εξελίσσεται καθημερινά, με την υποστήριξη του Κωτσόβολου. Οι chef του Food Market, με guest stars τους Ηλία Μαμαλάκη και Γιώργο Τσούλη θα παραδίδουν καθημερινά μαθήματα μαγειρικής, στην πιο μεγάλη στεγασμένη, υπαίθρια κουζίνα της πόλης.

F

Το Athens Food Market συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Αθηναίων.

Ώρες λειτουργίας:

  • Καθημερινά12:00-20:00
  • Παραμονές 24/12 & 31/12, 12:00 – 18:00
  • Δευτέρα 25 και Τρίτη 26 Δεκεμβρίου κλειστά

Περισσότερες πληροφορίες  στο www.thefoodmarket.gr και στη σελίδα The Food Market στο Facebook.

E D C A

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *