Αποκλειστικό βίντεο: η Άννα Βίσση στη σκηνή με μωρό στην αγκαλιά @συναυλία Αλεξάνδρεια

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 20 Ιουλίου 2018

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο της Αλεξάνδρειας τραγούδησε η Άννα Βίσση, συνεχίζοντας την επιτυχημένη της καλοκαιρινή της περιοδεία με επόμενο σταθμό τη Ζάκυνθο (δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ). Στην Αλεξάνδρεια, ντυμένη στα κόκκινα, η ασύγκριτη ‘Αννα χάρισε μία βραδιά που θα μείνει αξέχαστη σε όλους, ειδικά στην πιο μικρή θαυμάστριά της, την Χριστίνα.

Η Χριστίνα, σχεδόν μωρό, βρέθηκε στην αγκαλιά της Άννας στη σκηνή όταν έκανε νόημα στην μητέρα της να που έφευγαν να την πάει επάνω. Στη συνέχεια πήγε κοντά και η γιαγιά της μικρής Χριστίνας και ….

δείτε τη συνέχεια στο αποκλειστικό απολαυστικό βίντεο:

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *