Μύκονος: Oι Duran Duran στο πιο χλιδάτο πριβέ πάρτι με θέμα την αρχαία Ελλάδα

Από την/τον Christina Politi | 10 Ιουλίου 2018

3

Tο κτήριο των παλαιών μεταλλίων στο Καλό Λιβάδι είχε διακοσμηθεί κατάλληλα για την περίσταση. Χλαμύδες, περικεφαλαίες, στεφάνια ελιάς, σπαθιά, βασιλικά στέμματα, μέχρι  αντίγραφο του Δούρειου Ίππου έβρισκες! Και το κερασάκι στην τούρτα ήταν οι αγαπημένοι μας Duran Duran!

O διάσημος αμερικανός PRίστας Bronson Van Wyck, λάτρης της Ελλάδας, επέλεξε τη Μύκονο για να διοργανώσει το πάρτι για τα 43α γενέθλιά του. Το πάρτι είχε «θέμα» την αρχαία Ελλάδα,  τους καλεσμένους  διασκέδασαν οι Duran Duran κι όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, από το instagram που πήρε φωτιά, πρόκειται για ένα επικό πάρτι!

Literally beside myself #wildboys #duranduran #homeric

A post shared by M J K (@matthewkelleher) on

1 5 2 4 2

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *