O Μιλτιάδης Παπαδόπουλος απαντά σε 10 + 1 ερωτήσεις

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 25 Σεπτεμβρίου 2016

img_7561

Δραστηριοποιείται από το 1984 στον επιχειρηματικό χώρο και συγκεκριμένα με την παραγωγή και εμπορία ενδυμάτων και πλεκτών ειδών με την επωνυμία COMBOS και είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης. Εκείνο, όμως, που κάνει ξεχωριστό τον γοητευτικό Μιλτιάδη Παπαδόπουλο, είναι η προσεγμένη του εμφάνιση, η ευγένεια του, η κοινωνικότητα του, ο καλοσυνάτος χαρακτήρας του, η γαλήνια και θετική αύρα που εκπέμπει το πρόσωπο του και η διακριτικότητα του. Παρόλο το ότι κρατά χαμηλούς τόνους και μέτρο, είναι πολύ κοινωνικός. Με δύο λόγια ένας πραγματικός gentleman! Λατρεύει και τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στις δύο κόρες του, την Δέσποινα και την Πηνελόπη και είναι τρυφερός πατέρας. Αδυναμία του τα ταξίδια, ο κινηματογράφος και τα καλά εστιατόρια με φίνες γεύσεις. Αυτόν τον καιρό διανύει μία από τις πιο δημιουργικές και ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά αντίστοιχα. Με χαρά απάντησε στις γνωστές 10+1 ερωτήσεις μου χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος.

-Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με τον επιχειρηματικό τομέα;
Είχα από νεαρή ηλικία το επιχειρείν στο αίμα μου καθώς και την τόλμη να πραγματοποιήσω την πιο κρυφή μου επιθυμία, την δημιουργία. Αντιλήφθηκα ότι από το χώρο της ένδυσης έλειπαν κάποια ρούχα άλλης αισθητικής και τόλμησα να γεμίσω το κενό. Δουλεύοντας από νεαρή ηλικία στο χώρο απέκτησα γνώσεις και εμπειρία ικανές να με βοηθήσουν στο εγχείρημα μου και όπως αποδεικνύεται μετά από την μακρόχρονη πορεία μου στο χώρο, το πέτυχα, δημιουργώντας την επιχείρηση COMBOS..

img_7562
1. Πόσες ώρες την ήμερα δουλεύεις;
Δουλεύω αμέτρητες ώρες την ημέρα… και όταν χρειάζεται και κάποιες ώρες της νύχτας.

2. Πες μου τρία πράγματα που σε κάνουν ευτυχισμένο;
Η εκτίμηση και ο σεβασμός που εισπράττω στο χώρο εργασίας μου, οι χαρούμενοι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα μου και το κυριότερο οι δυο μου κόρες.

3. Κάνεις δουλειές του σπιτιού;
Είμαι σε θέση να επιδιορθώσω οποιαδήποτε βλάβη παρουσιαστεί μέσα στο σπίτι μου, μου αρέσει να περιποιούμαι τους φίλους μου και με ξεκουράζει να ασχολούμαι με τον κήπο.

4. Φροντίζεις την εμφάνιση σου;
Ζω και εργάζομαι σε ένα χώρο που ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με την μόδα, επομένως για να μπορώ να λειτουργήσω πρέπει να φροντίζω την εμφάνισή μου σε καθημερινή βάση.

5. Κάνεις κάποιο σπορ;
Προσπαθώ να πηγαίνω στο γυμναστήριο τρεις φορές την εβδομάδα… κάποιες φορές είναι βεβαία δύσκολο λόγο φόρτου εργασίας, παρ όλα αυτά το επιδιώκω.

6. Τι αυτοκίνητο έχεις και τι αυτοκίνητο θα ήθελες να έχεις;
Θεωρώ το αυτοκίνητο μέσο μετακίνησης, άρα ένα μικρό και ευέλικτο αυτοκίνητο ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες μου.

7. Ποια διάσημη θα ήθελες να καλέσεις σε δείπνο και γιατί;
Θα ήθελα να γνωρίσω την Γεωργία Βασιλειάδου… Οι ταινίες που πρωταγωνιστούσε αντανακλούσαν την ελληνική κοινωνία της τότε εποχής με χιουμοριστικό και ιδιαίτερα γλαφυρό τρόπο.

8. Ποιο είναι το ακριβότερο δώρο που έχεις κάνει σε μια γυναίκα;
Η αγάπη και η αφοσίωση είναι ότι πολυτιμότερο θα μπορούσα να προσφέρω σε μια γυναίκα.

9. Τι θα άλλαζες στη Θεσσαλονίκη;
Την νοοτροπία και τον συντηρητισμό μιας μερίδας ανθρώπων που ξεπερνούν το μέτρο.

10. Ποιο είναι το motto σου στη ζωή;
Ο θρίαμβος της ζωής εκφράζεται με τη δημιουργία.

14287504_1823165324585476_832092562_n

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *