Οι φαντασμαγορικές γεύσεις του Νίκου Καραθάνου

Από την/τον Christina Politi | 30 Μαρτίου 2014
Προηγούμενη σελίδα1 από 2Επόμενη σελίδα
1902763_10151891037126436_410760005_n
Ο Νίκος Καραθάνος είναι βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ και μαγειρεύει συγκλονιστικά πιάτα στη Χύτρα. Τα πιάτα έχουν ένα όνομα – “Το Αυγό”, “το Μανιτάρι” κλπ αλλά παράλληλα χίλιες γεύσεις που “σκάνε” με το που βάλεις μπουκιά στο στόμα με μία φαντασμαγορική βιρτουοζιτέ .Για την ταπεινή μου γευστική παλέτα παίζει να είναι και το καλύτερο φαγητό στην Αθήνα. Δοκιμάστε το χοιρινό και θα με θυμηθείτε. Επίσης έχει ωραία ατμόσφαιρα και κανονικές τιμές.
Ο Νίκος, που ανήκει στο Αιγοκεριστάν και φέτος είναι η χρονιά του, αφού έχει όραμα και προχωράει με σωστά βήματα στη δουλειά του αποφοίτησε από τη Σχολή Le Monde το 2003. Έκανε την πρακτική του στα εστιατόρια Βαρούλκο, Σπονδή και Pil-Poul. Σε ηλικία μόλις 29 ετών, βραβεύτηκε με ένα αστέρι Michelin, ο νεαρότερος σεφ που κατέκτησε αυτή τη σημαντική διάκριση. Φέτος στα 32 του αποκαλύπτει τα..

Προηγούμενη σελίδα1 από 2Επόμενη σελίδα
Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙ0

  1. niki

    2014/03/30 στις 16:38

    Mετα μη λες γιατι παχαινεις και παραπονιεσαι….ΤΡΩΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *