Άννα Βίσση & Νίκος Καρβέλας: το θρυλικό ντουέτο ξανά μαζί στο talent show του Epsilon

Από την/τον Christina Politi | 4 Αυγούστου 2016

vissi-karvelas

Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας είναι οι καλύτεροι και στο κάστινγκ. Οι περισσότερες παραγωγές που έχουν την υπογραφή τους, χαρακτηρίζονται από νέους πολυτάλαντους ανθρώπους, που οι ίδιοι τους ξεχώρισαν και τους ανέδειξαν. Επιτέλους, ήρθε η ώρα, το θρυλικό ντουέτο, να συμπράξει και τηλεοπτικά, με συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας, μέσα από το κανάλι Epsilon, στο μεγαλύτερο music show της ελληνικής τηλεόρασης. Η Άννα και ο Νίκος, ποτέ δεν ενδιαφέρονταν για μεγάλα κανάλια και φορμάτ ξένων σόου μουσικών ταλέντων. Σε ένα τηλεοπτικό κόσμο με κατεστημένα και παρωχημένες ιδέες, που συνήθως φτάνουν σε αδιέξοδο για τα “ταλέντα”, η Άννα Βίσση κι ο Νίκος Καρβέλας με μια συνεργασία original rock και απόλυτης μουσικής αξίας, θα δοκιμάσουν μόνοι τους, μέσα από ένα νέο στην ουσία talent show, να προωθήσουν ανθρώπους με αυθεντική καλλιτεχνική προσωπικότητα, με πολλά ταλέντα, εκτός από απλά καλές φωνές που μιμούνται ή δανείζονται από καταξιωμένους τραγουδιστές. Και μόνο εκείνοι, με την πορεία τους και την καλλιτεχνική τους διαδρομή, έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν και μπορούν καλύτερα από τον καθένα.

Ραντεβού λοιπόν το Νοέμβριο, με απόλυτες μουσικές βραδιές στη μικρή οθόνη με την Άννα και τον Νίκο.

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βάσια

    2016/08/04 στις 17:32

    Σιγά μας έπεισες . Πρωτότυπα και άκρως καλλιτεχνικά πράγματα στο Έψιλον…. Χριστός και Παναγία . Κρίμα αυτό έχω να πω μόνο.

  2. Μαρία

    2016/08/04 στις 18:57

    Η απόλυτη παρακμή. Λυπάμαι. Τόσα χρόνια την ακολουθώ, την ακούω, την υποστηρίζω (ακόμα και στα λάθη της) αλλά αυτό είναι λυπηρό. Βαρεθήκαμε την πολύ πρωτοπορία. Αν πραγματοποιήσει το καινούργιο της εγχείρημα στο Ε, εγώ μετά από τόσα χρόνια δυστυχώς…..bye bye. Όσα όμορφα και γλυκά και ιδανικά και αν το παρουσιάσεις, είναι για γέλια. Αν είναι αυτή η στροφή προς την ποιότητα, τότε χίλιες φορές τα γαρύφαλλα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *