Αντώνης Rules!! Βουτιά Σε Μία Αλλη Πραγματικότητα..

Από την/τον Christina Politi | 22 Μαρτίου 2013

20130322-151930.jpg

Τον θυμάμαι τον περασμένο Οκτώβριο όταν ετοιμαζόταν να πάει με τα ανάλογα εμβόλια.Μπορεί να μην ξεκουνάει εύκολα από Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική αλλά τη σωστή κίνηση την έκανε πετόντας μέχρι τη Σιέρρα Λεόνε. Γιατί ο Αντώνης Κανάκης είναι ο πιο decent άνθρωπος με τεράστια επιτυχία στην ελληνική τηλεόραση. Εργασιομανής, ροκ, αμετανότητος προς το παρόν εργένης λόγω ακαταμάχητα αμετακίνητου προγράμματος και καλός φίλος. Δείτε τις..

φανταστικές φωτογραφίες και απολαύστε την Τρίτη τη βουτιά του Αντώνη σε μία άλλη πραγματικότητα..

AK6

“IMMERSION: Βουτιά σε μια άλλη πραγματικότητα”
Ένα ντοκιμαντέρ του Αντώνη Κανάκη

Τρίτη 26 Μαρτίου στις 22:15 αποκλειστικά στον ΑΝΤ1

Την άνοιξη του 2012 η ActionAid πρότεινε στον Αντώνη Κανάκη να είναι αυτός που από την Ελλάδα θα ζήσει το παγκόσμιο πρόγραμμα της ActionAid “IMMERSION”, σε ελεύθερη μετάφραση “Βουτιά σε μια άλλη πραγματικότητα”.

Το “IMMERSION” είναι ένα ειδικό πρόγραμμα, σύμφωνα με το οποίο καλλιτέχνες, αθλητές, τηλεοπτικές προσωπικότητες και άλλοι διάσημοι άνθρωποι από κάθε χώρα, ως πρεσβευτές της ActionAid, ταξιδεύουν σε ένα από τα πιο φτωχά μέρη του πλανήτη και βιώνουν για μερικές ημέρες τις συνθήκες υπό τις οποίες ζουν οι άνθρωποι εκεί. Στη συνέχεια με διαφορετικούς τρόπους ο καθένας, επικοινωνεί την εμπειρία του στον κόσμο, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση και κατά συνέπεια τη στήριξη του έργου της ActionAid για τον Τρίτο κόσμο.

Ο Αντώνης Κανάκης αποδέχθηκε αμέσως την πρόταση κι έτσι τον Οκτώβριο του 2012 πραγματοποιήθηκε το ταξίδι του στην Αφρική και συγκεκριμένα στη Σιέρρα Λεόνε, όπου έμεινε περίπου επτά ημέρες. Ο τρόπος που διάλεξε να επικοινωνήσει αυτή την εμπειρία ζωής, όπως ο ίδιος τη χαρακτηρίζει, ήταν να κινηματογραφήσει όλο το ταξίδι, όλη την εμπειρία και να επιμεληθεί ένα ιδιαίτερο ντοκιμαντέρ, προσφέροντας παράλληλα τα έσοδα της παραγωγής από τη μετάδοσή του στο έργο της ActionAid.

20130322-151939.jpg

20130322-151947.jpg

20130322-151958.jpg

20130322-152022.jpg

20130322-152031.jpg

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

3 ΣΧΟΛΙΑ

 1. flashdanced

  2013/03/22 στις 15:33

  Άνθρωπος πάνω απ’ όλα ο Αντώνης, με συνέπεια και αγάπη που τη δείχνει με πράξεις!!

 2. ΣΤΑΘΗΣ

  2013/03/27 στις 0:33

  Παιδιά, είδα το ντοκιμαντέρ, περιττό να αναφέρω ότι τόση ανθρωπιά είχα να συναντήσω 54 ολόκληρα χρόνια, χωρίς καμιά υπερβολή! Πραγματικά, ντρέπομαι που είμαι ένας από αυτούς τους “πολιτισμένους”, βολεμένος “ευρωπαίος” ενώ αυτοί οι άνθρωποι στην Αφρική εννοείται πολύ πιο ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ, ή μάλλον οι ΜΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ, έχουν να μας διδάξουν εμάς τους (παρα)μορφωμένους από τη σαπίλα μας, τι θα πεί Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Σ! Τι κούκλοι είναι αυτοί οι άνθρωποι, ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ!

 3. ΣΤΑΘΗΣ

  2013/03/27 στις 1:15

  Αντώνη, επειδή δεν χόρτασα ακόμη για να μας τα ψάλω, θα φέρω λίγο στο προσκήνιο την κοπέλα που ήρθε στην Ελλάδα (αποτυχημένη επιλογή, αν λάβουμε επιπροσθέτως υπ’όψιν ότι της “προσέφεραν” πορτοκάλια δια βολής κατά ριπάς) και μιλούσε με τόση ευκολία και απλότητα τη γλώσσα μας! Πράγμα που εμείς δεν θα καταφέρναμε ή να καταδεχθούμε να μιλήσουμε τη δική τους γλώσσα! Από εκεί να αντιληφθεί κανείς πόσο άγνωστες έννοιες είναι η αλαζονεία, το κόμπλεξ, η μέθη της χλιδής, ο “δηθενισμός”, και ο φιλοτομαρισμός γι’αυτά τα εκατομμύρια των φυλών που με την καθαρότητα του μυαλού τους καταφέρνουν να μαθαίνουν ό,τιδήποτε καινούριο, με σεβασμό και τόση δεκτικότητα! (βλ. εκτός του σεβασμού για την παιδεία, και τις αθλοπαιδειές: ρακέτες, μπάλα, πράγματα που δεν ξανάδαν στη ζωή τους!).. Τι να πώ, τους αξίζει μια πολύ καλύτερη ζωή (βέβαιο είναι ότι δεν θα την έχουν, όσο εμείς οι ευρωπαίοι “αναπτυσσόμαστε” για να μη στερηθούμε τα δικά μας “αγαθά”)!

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *