Βραδιά ευχαριστίας του σωματείου κοινωνικής στήριξης «Δύναμη Ζωής – Αγάπη»

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 23 Φεβρουαρίου 2018

3.

Το σωματείο κοινωνικής στήριξης «Δύναμη Ζωής – Αγάπη», σε συνεργασία με τον Όμιλο UNESCO Νοτίων Προαστίων και το Ίδρυμα Θεοχαράκη, οργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία στο Ίδρυμα Θεοχαράκη, μια βραδιά ευχαριστίας των μελών και χορηγών του σωματείου, για την αμέριστη αρωγή που παρέχουν στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Την εκδήλωση προσφώνησε ως επίτιμος προσκεκλημένος της βραδιάς, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής,  Γεώργιος Λενός, ο οποίος εξέφρασε την ευαρέσκειά του για το έργο που επιτελεί το σωματείο και η πρόεδρός του,  Βάνα Μπάρμπα.

Την εκδήλωση προσφώνησαν επίσης ο Βαρώνος Breidel, ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Καμένος και ο διευθυντής του Ιδρύματος Θεοχαράκη κ. Παπαθανασίου, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ανακοινώθηκαν χορηγίες για τα προγράμματα του σωματείου «Δύναμη Ζωής – Αγάπη» και των υποτροφιών του Ιδρύματος Θεοχαράκη.

2.

Το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς στελέχωσαν ο γνωστός τραγουδιστής Βασίλης Λέκκας, η υψίφωνος Λητώ Μεσσίνη και ο διεθνούς καριέρας βαρύτονος Νικόλας Καραγκιαούρης, ενώ μοντέλα της σχολής «Cristi Models» παρουσίασαν νέες ενδυματολογικές κολεξιόν

1.

  Γιώργος Λενός, Βάνα Μπάρμπα, Βαρώνη Breidel

4.

Βαρώνος Breidel

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *