Γιορτή για τα πέντε χρόνια Myrtillo Café με τους Εncardia

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 2 Νοεμβρίου 2018

 

encardiaTo Myrtillo Café, το καφέ των εκλεκτών ψυχών γιορτάζει πέντε χρόνια ζωής. Πέντε δημιουργικά χρόνια γεμάτα αγώνες και εμπειρίες! Με πολλή υπερηφάνεια οι άνθρωποι του Μύρτιλλου απέδειξαν ότι τίποτα δεν είναι δύσκολο αρκεί να υπάρχει θέληση.

Στις 11 Νοεμβρίου σε ένα ιδιαίτερο χώρο , στο θέατρο του φορτισμένου με μνήμες, του ιστορικού  Γηροκομείου Αθηνών  οι Εncardia γιορτάζουν μαζί με το Μyrtillo και παράλληλα τιμούν όλους τους επώνυμους και ανώνυμους που έζησαν εδώ τα τελευταία χρόνια της ζωής τους. Προσκεκλημένοι και οι σημερινοί τρόφιμοι του Γηροκομείου θα συμμετάσχουν στην πιο νεανική συναυλία του Φθινοπώρου.

Το Μyrtillo  λοιπόν και οι Εncardia σας προσκαλούν σε μια μοναδική βραδιά, που θα αρχίσει πριν τη συναυλία με μια αναφορά και γνωριμία με το «θεραπευτικό» χορό της tarantella pizzica και θα τελειώσει με το πάρτι  γενεθλίων αμέσως μετά τη συναυλία, στον υπέροχο πολυχώρο του Μύρτιλλου, που βρίσκεται απέναντι απ’ το Γηροκομείο, στο επίσης ιστορικό πάρκο “Για το Παιδί και τον Πολιτισμό” (Τριφυλίας και Λάμψα).

Τα έσοδα θα στηρίξουν την περαιτέρω λειτουργία του αυτοσυντηρούμενου  Μyrtillo Cafe, που, σήμερα, έχει καταφέρει με πολλές δυσκολίες να απασχολεί εργασιακά δεκατέσσερα ιδιαίτερα και ταλαντούχα νέα άτομα.

 

Είσοδος 10 ευρώ και 8 (Aμεα, Άνεργοι, Φοιτητές).

Πληροφορίες, κρατήσεις: 2110123176, 6971759463, www.myrtillocafe.gr, facebook/myrtillo.

Η συναυλία θα γίνει στο

Θέατρο Γηροκομείου Κηφισίας & Λάμψα (είσοδος από Λάμψα) στις 19:00

Και στη συνέχεια ο χορός στο Πολυχώρο του Μύρτιλλου.

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *