Δέλτα 360 Fashion Show 2019: Γιορτή μόδας και ομορφιάς στη Θεσσαλονίκη

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 14 Ιουνίου 2019

 

10

Εξαιρετικές δημιουργίες, εμπνευσμένες εμφανίσεις και εντυπωσιακό styling ήταν τα χαρακτηριστικά του ΔΕΛΤΑ 360 Fashion Show που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360ο για να αναδείξει το έργο της Σχολής Μόδας & Ομορφιάς! Οι σπουδαστές Σχεδίου Μόδας παρουσίασαν τις δημιουργίες τους με θέματα το  Color Blocking και την Αρχαία Ελλάδα, μέσα σε ένα ονειρικό σκηνικό στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

12

Την επίδειξη παρουσίασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Το make up και το hair styling των μοντέλων ανέλαβαν αντίστοιχα οι σπουδαστές και σπουδάστριες Αισθητικής και Κομμωτικής. Την καλλιτεχνική διεύθυνση της βραδιάς ανέλαβε η Ντόλη Ζερβού, Διευθύντρια της Σχολής Μόδας & Ομορφιάς της ΔΕΛΤΑ 360ο.

Η εκδήλωση τέθηκε υπό την Αιγίδα του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για την πρώτη από μία σειρά εκδηλώσεων για την ανάδειξη του έργου των σπουδαστών, με επόμενες το Fashion Show Πάτρας στις 13/6 και Ιωαννίνων στις 20/6.

Δείτε περισσότερα στο site της ΔΕΛΤΑ 360.

01Ονειρικό σκηνικό δίπλα στη θάλασσα

02

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360ο, Γιάννης Καρανταλής, πλαισιωμένος από τις Νίκη Καρανταλή, Όλγα Κριτσιμά και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

03

Η Γενική Διευθύντρια του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360ο, Όλγα Κριτσιμά

04

Η Διευθύντρια της Σχολής Μόδας & Ομορφιάς της ΔΕΛΤΑ 360ο, Ντόλη Ζερβού

06

Color Blocking

07

08

Αρχαία Ελλάδα

09

11

 

 

 

 

Υπό την Αιγίδα: Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης

 

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *