Δίδυμα Φεγγάρια: με νέα επεισόδια από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στον Αντ1

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 1 Σεπτεμβρίου 2016

1

Η συναρπαστική συνέχεια της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Δίδυμα Φεγγάρια» επιστρέφει από Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 20:00. Στα νέα συγκλονιστικά επεισόδια οι ήρωες βρίσκονται αντιμέτωποι με μεγάλα διλήμματα και απρόσμενες εξελίξεις.

5

Ο Παύλος (Γρηγόρης Βαλτινός) είναι πια αποφασισμένος να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του με την γυναίκα που αγάπησε όσο τίποτα στον κόσμο. Την ίδια στιγμή η Αλίκη (Χριστίνα Παυλίδου) περιμένει με αγωνία το πότε θα τον συναντήσει. Τίποτα δε μπορεί να κρατήσει τον έναν μακριά από τον άλλον. Ή μήπως μπορεί; Ποια θα είναι η κατάληξη αυτού του μεγάλου έρωτα;

2

Στο μεταξύ, τόσο η Αγάπη (Χριστιάνα Μούζουρα) όσο και η Ελισάβετ (Χριστιάνα Μούζουρα) προσπαθούν να ισορροπήσουν την προσωπική τους ζωή. Μοιάζουν όμως να μοιράζονται μια κοινή μοίρα που δεν τις αφήνει να ζήσουν τον μεγάλο έρωτα. Παράλληλα, η λαχτάρα της Ελισάβετ να ενωθεί με την αδελφή της, θα μετατραπεί σε μίσος μετά τις επανειλημμένες αρνήσεις της Αγάπης. Έτσι, η Αγάπη θα βρεθεί μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη, καθώς η Ελισάβετ θα ανατρέψει τα πάντα στη ζωή της δίδυμης αδελφής της.

Πού θα οδηγήσει το μίσος αυτό που κυρίευσε το μυαλό και την ψυχή της Ελισάβετ για την αδελφή της; Τι περιμένει την Αγάπη, μετά και την απόφασή της να χωρίσει από τον Φίλιππο (Νικόλας Μπράβος) και να μείνει με τον πατέρα του παιδιού της, τον Στέργιο (Αγησίλαος Αλεξίου);

Οι νέες αποκαλύψεις ψάχνουν να βγουν στο φως στην αγαπημένη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 και το συναίσθημα συγκρούεται με τη λογική δημιουργώντας ένα γαϊτανάκι μυστηρίου και απρόσμενων εξελίξεων!

13

Τι θα δείτε την στα πέντε πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου; Ακολουθούν οι περιλήψεις:

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

110o επεισόδιο
Ο Παύλος πάει να συναντήσει την Αλίκη, πιο αποφασισμένος από ποτέ. Στο μεταξύ, η Ελισάβετ αποκαλύπτει στον Φίλιππο τον πραγματικό λόγο που ήταν λιπόθυμη έξω απ’ το σπίτι του και τον αφήνει άφωνο. Ο μυστήριος επισκέπτης επιμένει πως είναι βιολογικός πατέρας του Αντώνη και του Γιάννη… ο Αντώνης όμως αντιδρά πολύ άσχημα σε όλο αυτό. Ο Απόστολος, άθελά του, εκδηλώνεται στον Παύλο και ο έρωτας του για την Αμαλία γίνεται ακόμα πιο φανερός. Ο Αντώνης το παίρνει απόφαση και διώχνει την Κατερίνα από το σπίτι του, μια και καλή. Άναυδη μένει η Αλίκη καθώς πιάνει τον Φίλιππο και την Ελισάβετ να… φιλιούνται!! Ο Παύλος εξομολογείται κάτι στην Αγάπη που την κάνει έξω φρενών..

6

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

111o επεισόδιο
Ο Παύλος αποκαλύπτει στην Αγάπη ότι οι Άγγλοι επενδυτές ήταν μια δικαιολογία για να μην πάει με τον Στέργιο στην Ιταλία και την προτρέπει να αξιολογήσει πιο σωστά τη σχέση της με το Φίλιππο, την ίδια στιγμή που αυτός έχει τρομερά νεύρα με την Ελισάβετ. Μετά το φιλί που έδωσε η Ελισάβετ στο Φίλιππο την περιμένει μια άγρια κουβέντα από τη μητέρα της. Όμως αυτή δε το βάζει κάτω και ζητάει απ’ τη Μαρουσώ να έχει επαφές με το Νικόλα, ενώ παράλληλα κλείνει και την τελευταία δίοδο που έχει με τον Μπρούνο, μαλώνοντας πολύ άσχημα μαζί του. Ο Στέργιος βρίσκεται στην Ιταλία υπό την απειλή ενός άγνωστου άντρα που είναι οπλισμένος. Κι η Αγάπη έχει ακόμα μια τυχαία συνάντηση με την Έλενα, έξω από το σπίτι του Φίλιππου, που ισχυροποιεί την κάθετη στάση της απέναντι του και τις υποψίες της για απιστία…

4

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

112o επεισόδιο
Η Αγάπη παρεξηγεί για άλλη μία φορά την παρουσία της Έλενας έξω από το σπίτι του Φίλιππου και τον κατηγορεί ανοιχτά. Την ίδια στιγμή η Ελισάβετ έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Δημήτρη, για τα λεφτά που πήρε από τον Μπρούνο, για να απομακρυνθεί από τη ζωή τους. Συγχρόνως ο Απόστολος συνεχίζει να πολιορκεί την Αμαλία, αλλά δέχεται κι ο ίδιος την πολιορκία της Λίτσας, που καταφθάνει στην κλινική του με ερωτικές διαθέσεις! Η Μαρουσώ μεσολαβεί, για να λύσει την παρεξήγηση μεταξύ του γιου της και της Αγάπης, αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα. Παράλληλα η Κατερίνα, μετανιωμένη για τον χωρισμό της με τον Αντώνη, πάει να μιλήσει μαζί του, αλλά αυτός την αποκρούει. Συγχρόνως ο Βαγγέλης ανακοινώνει πως παντρεύεται τη μαγείρισσα του σπιτιού, τη Λαμπρινή. Την ίδια στιγμή η Ελισάβετ ομολογεί στον Φίλιππο, πως τον έχει ερωτευτεί..

10
Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

113o επεισόδιο
Η Ελισάβετ κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Φίλιππο και τον φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Στο μεταξύ, ο Στέργιος στέλνει ένα πολύ μυστήριο μήνυμα στην Αγάπη και παράλληλα παραιτείται από την εταιρία, γεγονός που κάνει τον Παύλο και την Αγάπη να απορούν με αυτή του την απόφαση. Η Λίτσα βάζει στο μάτι τον Απόστολο για τα καλά και αρχίζει να τον “πολιορκεί” χωρίς έλεος. Του Φίλιππου του μπαίνει η ιδέα να προκαλέσει την Αγάπη, με ένα τρόπο εντελώς κόντρα στο χαραχτήρα του! Παράλληλα, η Σίλα ανακοινώνει κάτι στον Δημήτρη, που αλλάζει δραματικά τις ζωές τους. Είναι έγκυος! Η ζαλάδα και η αδιαθεσία της Αμαλίας επιδεινώνεται κι έτσι ο Απόστολος την εισάγει στην κλινική για να βρουν τι έχει. Της κάνουν εξετάσεις κι ο Απόστολος αρνείται να ανακοινώσει στον Παύλο τα αποτελέσματα από το τηλέφωνο…

14

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

114o επεισόδιο
Ο Απόστολος πηγαίνει σπίτι του Παύλου και του λέει τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία της Αμαλίας. Η Λίτσα και ο Μπρούνο αντιδρούν άσχημα στα νέα ότι η Σίλα είναι έγκυος στο παιδί του Δημήτρη. Παράλληλα, η Ελισάβετ επιμένει με τον Φίλιππο, αλλάζει στρατηγική και τελικά καταφέρνει να έρθει πιο κοντά του. Ο Παύλος ανακαλύπτει παρανομίες που είχε κάνει ο Στέργιος μέσω της εταιρίας και ετοιμάζεται να τον συμμορφώσει.. Ένας καινούριος ήρωας εμφανίζεται στις ζωές της Ελισάβετ και της Αλίκης και την λένε Μάρθα. Στο μεταξύ, η Αγάπη λαμβάνει τηλεφώνημα από Ιταλία και μαθαίνει κάτι για τον Στέργιο που την αφήνει άφωνη. Από τα σύννεφα πέφτει η Μαρουσώ μόλις βλέπει ότι ο Φίλιππος έχει καλέσει για φαγητό στο σπίτι τους, την… Ελισάβετ!

15

«ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ», ο ανεκπλήρωτος έρωτας που άλλαξε τα απογεύματα σας συνεχίζεται πιο καθηλωτικός από ποτέ με την αγωνία να εκτοξεύεται στα ύψη! Από Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα η αγαπημένη σας σειρά επιστρέφει στις 20.00 μόνο στον ΑΝΤ1!

ΣΕΝΑΡΙΟ: Βάνα Δημητρίου
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κώστας Αναγνωστόπουλος, Θεοδόσης Οικονομίδης
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ανδρέας Γεωργίου
ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: G.N. MAKE IT PRODUCTIONS
ΠΑΙΖΟΥΝ: Γρηγόρης Βαλτινός, Χριστιάνα Μούζουρα, Χριστίνα Παυλίδου, Αγησίλαος Αλεξίου, Νικόλας Μπράβος, Χριστόφορος Χριστοφόρου, Ερμήνα Κυριαζή, Μέλπω Κολόμβου, Λάζαρος Βασιλείου, Θεα Χριστοδουλίδου, Ασήμης Αλεξίου, Λέα Μαλένη, Ελευθερία Ελευθερίου, Νίκη Δραγούμη, Σώτος Σταυράκης, Νεοκλής Νεοκλέους, Κίκης Κυριακίδης, Χρήστος Καραϊσκος, Προκόπης Αγαθοκλέους, Βαρβάρα Χριστόφη, Χρήστος Κωνσταντίνου, Ιωάννα-Ισαβέλλα Γκρίμμ, Έλενα Πιερίδη, Δένα Ιωάννου, Γιώργης Χριστοδούλου, Γιώργος Σοφοκλέους, Πέτρος Καρατζιάς, Μάρκος Ιούλιος Δρουσιώτης, Τζίνα Ματθαίου, Γιάννης Ποιμενίδης.

7

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *