Εγκαίνια Ανδρολογικού-Ουρολογικού Κέντρου στη Θεσσαλονίκη

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 29 Απριλίου 2019

q4

Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος Αβραάμ Δρακόπουλος, Κ. Κωνσταντινίδης, Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολογος Ανδρεαδάκης Σωτήριος, Ε. Ζαχαράκης, Χειρουργός ουρολόγος – Ανδρολόγος Ιωάννης Βακαλόπουλος Πρόεδρος Ουρολογικής Εταιρείας Β. Ελλάδος

Μια μεγάλη  συνεργασία στην ανδρολογία – ουρολογία εγκαινιάστηκε στην Θεσσαλονίκη μεταξύ του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών με Πρόεδρο τον χειρουργό ουρολόγο-ανδρολόγο Δρ. Κωνσταντινίδη και του Τμήματος Επανορθωτικής Ουρολογίας του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου με διευθυντή τον Δρ. Ζαχαράκη, με στόχο η πόλη μας να γίνει κέντρο αναφοράς παγκοσμίως στον τομέα αυτό.

«Τη μονάδα αυτή θα στελεχώνουν κορυφαίοι γιατροί, όπως ο γνωστός παγκοσμίως ως νούμερο 37 μετά τον Ιπποκράτη, καθηγητής Γεώργιος Χρούσος που ανακάλυψε τους μηχανισμούς του στρες και της γήρανσης, καθώς και ο διεθνούς φήμης γυναικολόγος  Κ. Πάντος που πρόσφατα τιμήθηκε και στον Λευκό Οίκο για την προσφορά του στην εξωσωματική.

Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα δημιουργηθεί ολοκληρωμένη ομάδα κάλυψης του καρκίνου του προστάτη ως προς την θεραπεία, αλλά και ως προς την αντιμετώπιση των μετεγχειρητικών επιπλοκών της θεραπείας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου χειρουργός ουρολόγος-ανδρολόγος Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης.

Το γνωστό για την ποιότητά του Διαβαλκανικό Κέντρο θα στεγάσει αυτές τις υπηρεσίες, δίνοντας με τη διεθνή εμπειρία του αξιοπιστία στην λειτουργία του Ανδρολογικού – Ουρολογικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης, υπό την διεύθυνση του Ευάγγελου Ζαχαράκη και του Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη.

q3

Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος Αβραάμ Δρακόπουλος, Κ. Κωνσταντινίδης, Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολογος Ανδρεαδάκης Σωτήριος, Ε. Ζαχαράκης, Χειρουργός ουρολόγος – Ανδρολόγος Ιωάννης Βακαλόπουλος Πρόεδρος Ουρολογικής Εταιρείας Β. Ελλάδος

q1 Τζένη Δεληχρήστου, Βασίλης Παπαβασιλείου

q

Δημήτρης Νέτας, Μάνια Βασιλειάδου, Ζιζή Συμεωνίδου, Παρασκευή Μπερμπεράκη, Έλενα Ζευγαρίδου, Λάμπρος Καούδης, Δέσποινα Τζουνοπούλου, Marco Suomalainen (πρόξενος Φιλανδίας)

 

 

 

 

 

 

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *