Η Άννα Παναγιωτοπούλου στο “Toc Toc”! Οι πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 5 Δεκεμβρίου 2018

2

Mια …θεία έρχεται να αναστατώσει την παράσταση – ψυχοθεραπεία Τοc Toc που επιστρέφει στη σκηνή και δεν είναι άλλη από την Άννα Παναγιωτοπούλου! Το θρυλικό Τoc Toc, η παράσταση – φαινόμενο που έχουν παρακολουθήσει πάνω από 400.000 θεατές, έρχεται ανανεωμένη με καινουργιο θίασο. Ο Κώστας Σπυρόπουλος που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην παράσταση, συγκέντρωσε έναν έκλεκτό θίασο για το φετινό ανέβασμα, που αποτελείται από τον Δημήτρη Σταρόβα,  την Βίβιαν Κοντομάρη, τον Ευθύμη Ζησάκη, την Κατερίνα Θεοχάρη, την  Γιούλη Τσαγκαράκη, τον Δημήτρη Κατσόγιαννο, την Εβελίνα Καραπάνου και την Άννα Παναγιωτοπούλου, που όπως έγραψα στον πρόλογο, θα υποδυθεί τη θεία της θεούσας Άννας Μαρίας Κλεοπάτρας Μπιμπίκα, που  επικαλείται όλους τους αγίους και τις ιδιότητες αυτών, Η δε θεία της, που έρχεται μαζί στον γιατρό, έχει το σύνδρομο του… αλλά καλύτερα να μην αποκαλύψω περισσότερα για να τα ανακαλύψετε όταν δείτε την παράσταση.

Το Toc Toc  από το 2013 που ανέβηκε για πρώτη φορά, έχει αποκτήσει φανατικούς θεατές που το βλέπουν και το ξαναβλέπουν και κάθε φορά το απολαμβάνουν όλο και περισσότερο. Ο Κώστας Σπυρόπουλος φροντίζει σε κάθε ανέβασμα του έργου, να προσθέτει στοιχεία που το κάνουν καινούργιο, όχι μόνο για το κοινό που θα το δει για πρώτη φορά αλλά και για τους… ΤοcTocβιους που θα το ξαναδούν!

Δείτε την Άννα Παναγιωτοπούλου στις πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες:

22

21

Το νέο Τοc Toc – -όπου Τoc είναι η συντομογραφία της έκφρασης «Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή» στα γαλλικά, Τrouble Obsessionnel Compulsif- θα παρουσιαστεί την περίοδο των εορτών  -από 21 Δεκεμβρίου- στη Θεσσαλονίκη, στο Radio City, ενώ από 7 Ιανουαρίου και κάθε Δευτερότριτο δίνει ραντεβού στο θέατρο Ήβη.

Διασκευή – Απόδοση Κειμένου: Κώστας Σπυρόπουλος – Κατερίνα Μπέη

Σκηνοθεσία: Κώστας Σπυρόπουλος

Παραγωγή: Κάππα Σίγμα productions

Πληροφορίες και κρατήσεις εδώ

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙ0

  1. stamatina.mwraiti2

    2018/12/06 στις 13:05

    καλή επιτυχία στο καλλιτεχνικό δίδυμο παναγιωτοπούλου-σπυρόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *