“Η κυρία δήμαρχος”… ζωντανά στις Εκδόσεις Γαβριηλίδης

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 16 Ιουλίου 2019

bUEHsg8gsbn0NUKtZKVACYptyXS

Στο πλαίσιο των προβολών ταινιών πολιτικού κινηματογράφου που διοργανώνουν οι αγαπημένες μας εκδόσεις Γαβριηλίδη, απόψε Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019, θα προβληθεί η ταινία «Η κυρία δήμαρχος» με την Γεωργία Βασιλειάδου και τον Βασίλη Αυλωνίτη, παρουσία του σκηνοθέτη Ροβήρου Μανθούλη.

Ένα νησί φλέγεται από τα πυρά που έχουν εξαπολύσει οι πολιτικές φιλοδοξίες δύο ταβερνιάρηδων: της Ασπασίας (Γ. Βασιλειάδου) και του Ανάργυρου (Β. Αυλωνίτης) που μάχονται δυναμικά και μετέρχονται οποιοδήποτε μέθοδο για την κατάκτηση του δημαρχικού αξιώματος. Ο έρωτας των παιδιών τους θα θέσει σε αμφισβήτηση τον άγριο αγώνα για την επίτευξη του σκοπού τους και θα αναδιατάξει τις ηθικές στάσεις τους απέναντι στους ψηφοφόρους και στην οικογένειά τους σ’ αυτή την υποδειγματική κωμωδία του Ροβήρου Μανθούλη.

Παρουσία του σκηνοθέτη θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση και ο σχολιασμός από τον Κώστα Θ. Καλφόπουλο, συγγραφέα-δημοσιογράφο.
Συντελεστές ταινίας
Σκηνοθεσία: Ροβήρος Μανθούλης
Σενάριο: Βίων Παπαμιχάλης & Νέστορας Μάτσας
Παίζουν οι: Γεωργία Βασιλειάδου, Βασίλης Αυλωνίτης, Νίκος Κούρκουλος, Αλέκα Στρατηγού, Κούλα Αγαγιώτου κ.α.


Η ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Είσοδος Ελεύθερη
Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019, από 21:00 έως 23:00
Poems and Crimes
Αγίας Ειρήνης 17, Μοναστηράκι

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *