Η νέα make-up collection ‘Made in Italy’ από την Collistar

Από την/τον Christina Politi | 3 Δεκεμβρίου 2018

image004

Η νέα Collistar make-up collection F/W 2018-2019 ονομάζεται ‘Made in Italy’ και αποτελεί ένα αφιέρωμα στην Ιταλία και στις πανέμορφες πόλεις της που μοιάζουν με εντυπωσιακά κοσμήματα. Η νέα make-up collection ‘Made in Italy’ είναι εμπνευσμένη από τις τέσσερις πιο εμβληματικές Ιταλικές πόλεις, από τις πλατείες, τους δρόμους και τις γειτονιές τους:  Piazza di Spagna, Piazza del la Signoria, Brera, Navigli, Vomero…
Μοναδικό λαμπερό φινίρισμα και βελούδινες υφές χαρακτηρίζουν τη νέα συλλογή μακιγιάζ
‘Made in Italy’, η οποία υιοθετεί και εκφράζει τα trends της νέας σεζόν: Νatural sophistication με έμφαση στα μάτια και το πρόσωπο και απόλυτο ματ χρώμα στα χείλη και Νude looks, metallics και glitter για σαγηνευτικό αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα εδώ COLLISTAR_MADE IN ITALY MAKE-UP COLLECTION

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *