Η ώρα της πρωτεϊνης

Από την/τον Christina Politi | 14 Ιουνίου 2013

Ο διάσημος διατροφολόγος του Hollywood Dr. Pierre Dukan στην Κρήτη

από το Peoplegreece.com

Pierre Dukan

Στις 27 Μαΐου, βρέθηκε στην Κρήτη για δυο ημέρες ο διατροφολόγος του Hollywood Dr. Pierre Dukan. Σ’ ένα πανέμορφο χωριό έξω από το Ηράκλειο, την Αγία Πελαγία που φημίζεται για τους πανέμορφους φυσικούς κόλπους του, βούτηξε και χάρηκε τον ήλιο.

Ο Pierre Dukan, όμως, δεν ήρθε μόνο για διακοπές στη χώρα μας, αλλά και για δουλειές, αφού εμπιστεύτηκε την αποκλειστική φιλοξενία των προγραμμάτων διατροφής που έχει φτιάξει στο ξενοδοχείο Out of the Blue Capsis Elite, στο οποίο επίσης διέμεινε.

Λίγες ημέρες αργότερα, έγινε η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου του διατροφολόγου, Η Δίαιτα Ντουκάν, σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Αττικής, με μεγάλη επιτυχία. Ωστόσο δεν σταμάτησε να λέει σε όλους πόσο μαγεύτηκε από την Κρήτη και πως φυσικά θα την επισκεφτεί και πάλι στο μέλλον.

Nάνσυ Νάσκου

 

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *