Καλοκαιρινό πάρτι για το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) @ The Met Hotel

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 18 Αυγούστου 2018

 

sky-bar-met

Ένα καλοκαιρινό πάρτι φιλανθρωπικού χαρακτήρα για το opening του SKY BAR διοργάνωσαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, , το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) σε συνεργασία με τη διεύθυνση του The Met Hotel και την υποστήριξη σε Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις της εταιρείας Epi-Direct, Λήδα Παπαδοπούλου.

Πάνω από 350 παρευρισκόμενοι μοιράστηκαν μαζί μας τη Μεταμορφωτική Δύναμη μιας ευχής όταν ο Παναγιώτης, 10 ετών, που είχε ευχηθεί σχεδόν ένα χρόνο πριν, να γίνει ο Shredder, αναβίωσε ένα κομμάτι της μοναδικής εμπειρίας που έζησε. Ιδιαίτερα συγκινητική η στιγμή που η μητέρα του ανέβηκε στη σκηνή και  με απλό, αλλά άμεσο τρόπο, μιλώντας μέσα από την καρδιά της, μετέφερε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο την Δύναμη που είχε η πραγματοποίηση της ευχής του Παναγιώτη και το πόσο θετικά επέδρασε στη ζωή του παιδιού αλλά και όλης  της οικογένειας.

Φίλοι και υποστηρικτές του Οργανισμού διασκέδασαν απολαμβάνοντας τον Dj Alexandro Christopoulo, o οποίος συμμετείχε  αφιλοκερδώς στην διοργάνωση και έστειλε το πιο δυνατό μήνυμα χαράς, δύναμης και ελπίδας!

Σημειώνεται ότι μέρος των εσόδων της βραδιάς θα διατεθούν στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), για την εκπλήρωση της Ευχής του Ανδρέα, 12 ετών, που ευχήθηκε να παρακολουθήσει αγώνα της Φόρμουλα 1 στη Μόντσα!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας επισκεφθείτε το www.makeawish.gr

IFI_1762

Αναστασία Μανιά – Πρόεδρος του του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), Karl Chehab – Γενικός Διευθυντής του The Met Hotel, Λένα Βελισσαρίδου του The Met Hotel

IFI_1778 (002)

Steve Drakas, Αναστασία Μανιά – Πρόεδρος του του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), Alexandros Christopoulos

IFI_1874

Βάγια Παναγιώτου (Υπεύθυνη Προσέλκυσης Πόρων και Μάρκετινγκ Γραφείο Β. Ελλάδος Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), Βασίλης Παπαβασιλείου, Κωνσταντίνα Χαρίση της Epi-Direct

IFI_2554

Βιργινία Παναγιωτοπούλου, Γεωργία Μάνου, Βασίλης Παπαβασιλείου, Δήμητρα Νικολή

IFI_2660

Βασίλης Ζαραλίδης – Ψυχολόγος του Οργανισμού, Σταύρος Χιονίδης του Χορηγού Χιονίδη

IMG_2216

Κυριάκος Δημητριάδης & Φαίη Αυλογιάρη του Χορηγού ΙΑΚΕΝΤΡΟ

IMG_2478

Μάγδα Κοπτσιδά, Γιάννης Βασιλειάδης του χορηγού KYANA, Νατάσα Ντόρτογλου

IMG_2632

Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Βασίλης Παπαβασιλείου

IMG_2196

Ντίνα Τέρτση, Βασίλης Παπαβασιλείου, Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γιάννης Βασιλειάδης

IMG_2198

Βασίλης Παπαβασιλείου, Αναστασία Μανιά

Σχετικά με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)
Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να  εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια μας. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν  τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Με έδρα το Φοίνιξ της Αριζόνα, το Make-A-Wish είναι ο κορυφαίος οργανισμός εκπλήρωσης ευχών στον κόσμο, που απευθύνεται σε παιδιά στην Ελλάδα και σε 50 ακόμη χώρες παγκοσμίως. Ενωμένοι όλοι μαζί, γενναιόδωροι χορηγοί, υποστηρικτές, οι εργαζόμενοι και οι 300 εθελοντές μας σε όλη τη χώρα, εκπληρώνουμε κατά μέσο όρο μια ευχή κάθε 40 ώρες. Από το 1996, που ιδρύθηκε, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έχει εκπληρώσει περισσότερες από 1.950 ευχές, 200 εκ ων οποίων πραγματοποιήθηκαν το 2017. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας επισκεφθείτε το www.makeawish.gr

 

 

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *