Κερδίστε προσκλήσεις για την Αναστασία Ζαννή στη Μουσική Σκηνή-Πειραιώς 131

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 14 Μαΐου 2019

photo_zani_web

Η Μουσική Σκηνή-Πειραιώς 131, στο Γκάζι, την Πέμπτη 16 Μαΐου, φιλοξενεί την Αναστασία Ζαννή. Την Eλληνίδα σοπράνο που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με συναυλίες, δημιουργώντας μία πλούσια συλλογή από τραγούδια και εμπειρίες. Αθήνα, Νέα Υόρκη, Ρώμη, Τόκιο. Ο γύρος του κόσμου με μια φωνή και με τραγούδια που έχουν πάντα την Ελλάδα στο επίκεντρο!

Το Cosmopoliti εξασφάλισε για τους αναγνώστες του τέσσερις διπλές προσκλήσεις -ορθίων- για την Πέμπτη 16/5 στις 21:00 (η πρόσκληση δεν περιλαμβάνει ποτό). Για να τις διεκδικήσετε, γράψτε το ονοματεπώνυμό σας ) εδώ ή στη σελίδα μας στο Facebook και αυτόματα μπαίνετε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με μήνυμα στο inbox ή με e-mail. Καλή επιτυχία!

Δείτε αναλυτικά εδώ:

Αναστασία Ζαννή: Η φωνή που ταξιδεύει στον κόσμο έρχεται στη Μουσική Σκηνή-Πειραιώς 131

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΤΡΙΝΟΥ

    2019/05/14 στις 13:23

    Αναστασία Ζαννή-Πειραιώς 131

  2. ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

    2019/05/15 στις 1:02

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *