Μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία στο Cash Restaurant Bar

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 8 Ιουλίου 2019

 

1190

Το Cash Restaurant Bar, έχει ανοίξει τις πόρτες του από τον Δεκέμβριο, φέρνοντας μαζί του πίσω αγαπημένες αναμνήσεις και ταυτόχρονα προσφέροντας μας μία σύνθεση εμπειριών, σε μία νέα ολοκληρωμένη πρόταση διασκέδασης. Ο ανανεωμένος χώρος του Cash υποδέχεται τον κόσμο στους δύο ορόφους του εμβληματικού νεοκλασικού στο Κεφαλάρι. Ο κήπος του Cash με ανανεωμένο ύφος και διάθεση κρύβει πολλές εκπλήξεις.

1390

Οι επιλογές σε κρασί ή σαμπάνια από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο  – wine & champagne room –  προσθέτουν ένα ακόμα μοναδικό στοιχείο στην εμπειρία Cash.

1290

Έντονα συναισθήματα και μοναδική ατμόσφαιρα, ξετυλίγονται στον κήπο του νεοκλασικού. Η ανανεωμένη εποχή για τη διασκέδαση έχει σημάνει στα βόρεια της πόλης με το Cash Restaurant Bar να μας μεταφέρει σε μία σύγχρονη εκδοχή της παλιάς και αγαπημένης διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα.

1490

Περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ. 212100 4772, 6932 194422

Facebook: CashRestaurantBar

Instagram: cash_athens

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *