Μπράβο Σύλβια..

Από την/τον Christina Politi | 5 Ιουλίου 2013

Η ηθοποιός Σύλβια Δεληκούρα προσέφερε τα χρήματα από το YFSF στο Καταφύγιο αδέσποτων ζώων!


Η αδυναμία της γνωστής ηθοποιού Σύλβια Δεληκούρα για τα αδέσποτα είναι γνωστή. Πριν λίγους μήνες μάλιστα, όταν επισκέφθηκε την πόλη της Λάρισας για μια παράσταση, αποφάσισε να υιοθετήσει ένα αδέσποτο σκυλί από το Φιλοζωικό Σωματείο της Λάρισας.

Η γλυκιά Τρούφα βρήκε την αγάπη και την φροντίδα που της έλειπε στο πρόσωπο της Σύλβιας. Ακόμα και στο στούντιο του ΑΝΤ1, όπου συμμετείχε η Σύλβια Δεληκούρα για το σόου «Your face sounds familiar», η Τρούφα ήταν πάντα εκεί!


Όμως η φιλοζωία της γλυκιάς ηθοποιού δεν έμεινε μόνο στην υιοθεσία ενός αδέσποτου. Η Σύλβια Δεληκούρα είχε δηλώσει από την αρχή του σόου πως αν κερδίσει όλα τα χρήματα θα πάνε στα αδέσποτα ζωάκια.

”Τους έχω αδυναμία και γι αυτό έχω δηλώσει το κέντρο αδέσποτων ζώων”, αναφέρει.

Κι έτσι και έγινε. Μπορεί να μην ήταν η νικήτρια του σόου, αλλά ένα μέρος των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν από την ψηφοφορία της εβδομάδας, θα πάνε στο Καταφύγιο αδέσποτων ζώων!

Πηγή dogworld
Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙ0

  1. flashdanced

    2013/07/05 στις 14:11

    Μπράβο στο γλυκό κορίτσι με τις φιλοζωικές ευαισθησίες!!!

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *