Νέα κολεξιόν Pinko: tape to it με το logo της Scotch

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 31 Οκτωβρίου 2018

SATIVUS T-SHIRT

Το 1930 ο Richard Drew, banjo player κι έπειτα μηχανικός στην εταιρεία 3Μ, εφηύρε την πρώτη διάφανη κολλητική ταινία, σήμερα γνωστή ως ScotchT M. Αρχικά προοριζόταν να χρησιμοποιηθεί ως υλικό για να σφραγίζει και να κλείνει συσκευασίες φαγητού, κάτι που γινόταν όλο και πιο δημοφιλές εκείνη την περίοδο. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, η κολλητική ταινία άρχισε να χρησιμοποιείται με διάφορους τρόπους και σε ένα ευρύ πεδίο τόσο σε business όσο και σε καθημερινό επίπεδο.

Έκτοτε, η δημιουργικότητα έσπασε κάθε προηγούμενο. Οι πιθανοί τρόποι χρήσης της διαφανούς κολλητικής ταινίας επεκτάθηκαν, έχοντας γίνει άπειροι μέχρι σήμερα και η ScotchT M έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο εμβληματικά αντικείμενα της pop κουλτούρας.

LOVE SCOTCH 1

Η PINKO επιδεικνύει την πιο ειρωνική, αστεία και δημιουργική πλευρά της μέσω της συνεργασίας της με την ScotchT M , δημιουργώντας μία Capsule Collection που δίνει έμφαση στο αναπάντεχο ενός ‘συνηθισμένου’ κόσμου: από την μια πλευρά η Μόδα και από την άλλη ένα λειτουργικό αντικείμενο του οποίου την pop, urban φύση εξερευνά το ιταλικό fashion brand.

Το logo της ScotchT M  αποτελεί τον κύριο άξονα της Capsule Collection, γύρω από το οποίο κινούνται τα prints από καουτσούκ με τα κρυστάλλινα κεντήματα σε glitter background και οι αντανακλάσεις εμπνευσμένες από τις αστυνομικές στολές, δίνοντας μια πιο sporty διάθεση. Η εμβληματική Love Bag αποκτά κι αυτή μια πιο παιχνιδιάρικη όψη χάρη στις δύο εκδοχές με silk effect από τη μία και vintage δέρμα από την άλλη.

PINKO SCOTCH (2)

Η εταιρεία 3Μ, η αμερικάνικη εταιρία που ‘γέννησε’ την κολλητική ταινία ScotchT M, μοιράζεται επίσης τις ηθικές αξίες υπέρ του περιβάλλοντος που χαρακτηρίζουν τη δομή και τη διαδικασία παραγωγής της, δίνοντας έμφαση σε υλικά που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον, συμμετέχοντας έτσι ενεργά στον αγώνα εύρεσης νέων τρόπων παραγωγής που προστατεύουν τον πλανήτη μας, ενώ δεν παραλείπουν να υποστηρίζουν και να προστατεύουν τα δικαιώματα των εργαζομένων τους για ένα ασφαλές, υγιές εργασιακό περιβάλλον.

TAPE TO ITΜυαλό και δημιουργικότητα.

STRIATUS GONNA LOVE SCOTCH MAJOR T-SHIRT PINKO SCOTCH (5) PINKO SCOTCH (1) BOREALIS MAGLIA_ retro BOREALIS MAGLIA CINEREUS PANTALONE CRISTATUS MAGLIA

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *