Νατάσα Θεοδωρίδου: Το ολοκαίνουργιο remix της επιτυχίας «Δεν με αφορά»

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 18 Νοεμβρίου 2018

ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ - REMIX

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μας συστήνει την ολοκαίνουργιο remix της τελευταίας τεράστιας επιτυχίας με τίτλο «Δεν με αφορά»! Πρόκειται για ένα ανατρεπτικό remix από τους Heptagon Terra Music & Arsen P που θα σας βάλει στον έντονο ρυθμό του, όπως άλλωστε ξεσηκώνει και η Νατάσα Θεοδωρίδου το κοινό της στην έναρξη της εμφάνισής της στο Club Vogue στη Θεσσαλονίκη αυτή τη σεζόν.

Το single «Δεν με αφορά» ακούστηκε για πρώτη φορά με την κυκλοφορία του τελευταίου album της Νατάσας Θεοδωρίδου με τίτλο «Ποτέ δεν έφυγα απ’ δω» το Μάρτιο, σε μουσική Γιώργου Παπαδόπουλου και στίχους Όλγας Βλαχοπούλου.

Το νέο remix του «Δεν με αφορά» της Νατάσας Θεοδωρίδου κυκλοφορεί από την Heaven Music.

 

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *