Ο διάσημος pastry chef Richard Phelion στο “Δειπνοσοφιστήριον”

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 5 Αυγούστου 2018

1

Με μεγάλη χαρά η οικογένεια του «ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΗΡΙΟΝ» catering υποδέχεται έναν από τους πιο καταξιωμένους διεθνώς pastry chef, τον Γάλλο Richard Phelion! Ο διάσημος pastry chef, μετά τους σημαντικούς σταθμούς της καριέρας του στις Γαλλικές Άλπεις και την Ιταλία, και έχοντας ήδη διαγράψει μια μεγάλη πορεία σε γνωστές εταιρείες στην Ελλάδα, ενώνει πλέον τις δυνάμεις του με το «ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΗΡΙΟΝ» και τοποθετεί τις δημιουργίες του στο χώρο του Museum Restaurant στο Μουσείο Γουλανδρή.

ΤΡΙΛΟΓΙΑ

Η τάρτα crème σοκολάτας από Εκουαδόρ, τριλογία με μους framboise, ζελέ κεράσι και biscuit φυστίκι, καθώς και μιλφέιγ είναι μερικά από τα γλυκά των οποίων επιμελείται ο νέος pastry chef στον προσεγμένο χώρο στην Κηφισιά.

ΤΑΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Αξίζει να σημειωθεί πως το «ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΗΡΙΟΝ» catering συνεργάζεται εδώ και χρόνια με μερικούς από τους πιο έμπειρους chef στην Ελλάδα, όπως ο Jean Louis Capsalas, ενώ το από το 2016 ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ανέλαβε το Museum Restaurant στο Μουσείο Γουλανδρή.

ΜΙΛΦΕΙΓ

Η εταιρεία εδώ και 20 χρόνια μετατρέπει κάθε κοινωνική εκδήλωση, κάθε δείπνο και κάθε συνεστίαση σε μια σπάνια εμπειρία, σε μια τελετουργία που τέρπει όλες τις αισθήσεις. Με τη φιλοσοφία αυτή συνεχίζει και προχωράει, δίνοντας πάντα στην ποιότητα των υλικών και της τεχνικής, ενώ παράλληλα παρακολουθεί τις νέες τάσεις.

Φίνα υλικά, δουλεμένα με αγάπη και υψηλή τεχνογνωσία, συνθέτουν τις ανώτερες γευστικές εμπειρίες που προσφέρει το ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΗΡΙΟΝ Catering.

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *