Ο οίκος Chopard παρουσίασε τις συλλογές αρωμάτων του

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 4 Αυγούστου 2019

1.5610 (Copy)

Με ένα exclusive cocktail party στον εξωτικό κήπο της Αίγλης Ζαππείου, ο οίκος Chopard παρουσίασε τις συλλογές αρωμάτων του, που πλέον διανέμονται στην Ελλάδα από τον Όμιλο Σαράντη. Συντάκτριες ομορφιάς, digital influencers και συνεργάτες της αγοράς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του οίκου κι έδωσαν το «παρών» για να γνωρίσουν από κοντά την Private Collection και τη Happy Collection, ανταλλάσσοντας ευχές λίγο πριν το κλείσιμο της καλοκαιρινής σεζόν. Φωτό πάνω: Η Private Collection του οίκου Chopard

Εκφράζοντας το ταξίδι του οίκου στην αειφόρο πολυτέλεια, οι νέες αρωματικές συλλογές της Chopard ακτινοβολούν την ευτυχία και τη γοητεία, δημιουργώντας εξαιρετικές οσφρητικές εμπειρίες αρωμάτων. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στο μαγικό κόσμο του διάσημου οίκου και να λάβουν ως δώρο το αγαπημένο τους άρωμα που θα τους συντροφεύει στις διακοπές τους.

2.5626 (Copy)

Η Happy Collection του οίκου Chopard

3.6186 (Copy)

Η χαρακτηριστική τσάντα του οίκου Chopard

4.6398 (Copy)

Η ομάδα της Γρ. Σαράντης Α.B.E.Ε.

5.6109 (Copy)

Κατερίνα Γιαννακοπούλου (Δ/ντρια Μάρκετινγκ Επιλεκτικής Αρωμάτων Ομίλου Σαράντη), Χρήστος Νέζος

7.6093 (Copy)

Κατερίνα Ευαγγελινού, Δήμητρα Λαζαράτου, Έλενα Παπαβασιλείου, Αιμιλία Παπαθανασοπούλου (PR Manager Επιλεκτικής Αρωμάτων Ομίλου Σαράντη)

8.5913 (Copy)

Bruno Cirillo, Έλενα Ασημακοπούλου

10.5739 (Copy)

Αντιγόνη Κουλουκάκου

13.5858 (Copy)Αναστασία Περράκη

14.6282 (Copy)

Ράνια Θρασκιά

16.6137 (Copy)

Κατερίνα Ευαγγελινού

20.6169 (Copy)

 

Χρήστος Μπίρμπας

21.6013 (Copy)

Χρήστος Νέζος

23.5845 (Copy)

Άρης Καβατζίκης, Μαρένα Καδιγιαννοπούλου

24.A6274 (Copy)

Αναστασία Περράκη, Μαρία Λεμονιά

25.6846 (Copy)

Φωτεινή Βλαχάκη

26.6227 (Copy)

Μαίρη Καλύμνου, Δήμητρα Τσιγγενέ, Βιβή Αγγελάκη

27.6792 (Copy)

Στέλλα Μέλιγκαν, Ζωή Πυθαρούλη (Sephora), Αννούσα Μελά

29.6339 (Copy)

Ντία Φατούρου, Γιώργος Βερύκιος (Sephora)

30.6849 (Copy)

Σόνια Παπαδήμου, Κατερίνα Καρακατσάνη, Μαριάννα Μάργαρη (Galerie de   Beaute)

31.6812 (Copy)

Τερέζα Χατζηγιαννάκη, Ελένη Βλαβιανού (Hondos Center)

32.6420 (Copy)

Φοίβη Παναγιωτοπούλου (Cosmobrands), Ένη Λαμπρούλη

33.5824 (Copy)

Αιμιλία Παπαθανασοπούλου, Μιχάλης Κούβελας, Δήμητρα Λαζαράτου

34.5772 (Copy)

Γιάννης Διγενάκης, Γιώργος Πράσινος, Δήμητρα Λαζαράτου, Ελένη Τζαβάρα

35.6152 (Copy)

Άννα Κωνσταντινίδου, Μαρία Παπαϊωάννου

36.6254 (Copy)

Κατερίνα Μαντά, Ανδρονίκη Κολοβού

37.6418 (Copy)

Αϊνόλα Τερζοπούλου, Άννα-Μαρία Παπίρη

38.6307 (Copy)

Τζούλια Κυριλή, Μαρίλη Ευφραιμίδη

39.A6242 (Copy)

Νανά Αγιοπετρίτου

40.6409 (Copy)

Αντιγόνη Σαχινίδου, Έφη Ανέστη

41.6542 (Copy)

Άλκηστις Κάτσικα (Δ/ντρια Μάρκετινγκ La Prairie), Κατερίνα   Γιαννακοπούλου (Δ/ντρια Μάρκετινγκ Επιλεκτικής Αρωμάτων Ομίλου  Σαράντη)

Σχετικά με τη Chopard:
Ύστερα από 20 χρόνια στο χώρο των αρωμάτων, ο οίκος Chopard προχώρησε στη δημιουργία του δικού του οίκου Αρωματοποιίας. Με αυτή την κίνηση ο οίκος Chopard απέκτησε τον πλήρη έλεγχο των δραστηριοτήτων του, διασφαλίζοντας ότι τηρούνται όλα τα αυστηρά πρότυπα, δημιουργικότητας και ποιότητας καθώς και η απόλυτη συμβατότητα με τις ισχυρές ηθικές αξίες της εταιρείας. O οίκος Chopard γνωστός για την ιστορία του, με παγκόσμια φήμη και σημαντική παρουσία στην αγορά, πρεσβεύει πέρα από την εξαιρετική αισθητική και την πολυτέλεια, το σεβασμό για το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Από το 2013 έχει επαναπροσδιορίσει τις αξίες του και εξελίσσεται συνεχώς προσηλωμένος σε αυτή την κατεύθυνση.
Τα αρώματα Chopard, μεταφέρουν την εικόνα των κοσμημάτων του οίκου, μέσα στο χώρο της Αρωματοποιίας. Υποστηρίζουν μια προοδευτική φιλοσοφία, μοναδική στο χώρο των αρωμάτων, με έμπνευση την προσέγγιση του οίκου Chopard στην πολυτέλεια και προσφέρουν μια ανυπέρβλητη συμμαχία ομορφιάς, τελειότητας, απόλαυσης και ηθικών αξιών. Στον πυρήνα αυτής της πολυτέλειας βρίσκεται η φιλοσοφία που τοποθετεί την ηθική στην καρδιά της αισθητικής. Δημιουργημένα από αρωματοποιούς παγκόσμιας φήμης, με τα πιο ευγενή και πολύτιμα φυσικά συστατικά που μπορεί να προσφέρει η φύση, προερχόμενα από όλο τον κόσμο, τα αρώματα Chopard αντιπροσωπεύουν ένα νέο κεφάλαιο στο ταξίδι του οίκου προς τη βιώσιμη πολυτέλεια. Στόχος αυτής της διαδικασίας είναι η προστασία του περιβάλλοντος, καθώς με αυτή την προσέγγιση επιτυγχάνεται μεγαλύτερη παραγωγή με μικρότερη δαπάνη πρώτης ύλης.
Τα αρώματα του οίκου Chopard διατίθενται στην ελληνική αγορά σε επιλεγμένα καταστήματα από τις αρχές Απριλίου του 2019, ενώ αποκλειστικός αντιπρόσωπος είναι η Γρ. Σαράντης Α.Β.Ε.Ε.

 

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *