Ο Ρήγος Δαιμονίστηκε!

Από την/τον Christina Politi | 20 Μαΐου 2013

vissi-rigis

Η Αννα παίζει πολύ μοντέρνα! Υπήρξαν στιγμές που με έκανε να ανατριχιάσω γιατί με συγκίνησε πολύ. Πέρασα υπέροχα και χάρηκα που είδα την παράσταση”. Τέτοια λόγια αποκτούν μεγαλύτερη αξία όταν τα λέει ο Κωνσταντίνος Ρήγος, που είναι και ειδήμων και hard to please. Πήγε Δαίμονες χθες και τους απόλαυσε κανονικά.

anna vissi

Η περίφημη ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα, σε ιστορία-στίχους του Σταύρου Σιδερά, με την εξαιρετική σκηνοθετική προσέγγιση του Γιάννη Κακλέα και τη μοναδική Άννα Βίσση στον κεντρικό ρόλο, θα παίζεται στο Παλλάς μέχρι και την Κυριακή 2 Ιουνίου. Όσοι δεν το έχετε δει ακόμα, προλαβαίνετε!

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγγελική

    2013/05/20 στις 22:20

    κανεις τελικα δεν γλυτωσε απ τους Δαιμονες!!

  2. flashdanced

    2013/05/20 στις 23:20

    Έχουμε… εξετάσεις, αλλά θα το προσπαθήσω να πάω! Μου ‘χει τάξει η κολλητή μου να πάμε παρέα που το είχε δει την πρώτη φορά και είχε ενθουσιαστεί!!

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *