Περίεργη Ώρα Tour: Ο Κωνσταντίνος Βήτα επιστρέφει

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 5 Φεβρουαρίου 2019

KB Crl 3 net

Ο Κωνσταντίνος Βήτα επιστρέφει με νέα τραγούδια και μια σύντομη περιοδεία με πρώτο σταθμό το Λονδίνο.

Μετά από ένα δίσκο και μια μοναδική συναυλία που ξάφνιασε και συγκίνησε στην αρχή του περασμένου καλοκαιριού με τους Στέρεο Νόβα, ο Κωνσταντίνος Βήτα επανακάμπτει στις προσωπικές του μουσικές.
Πειραματικός, αλλά ταυτόχρονα και οικείος, επιστρέφει με μια σύντομη περιοδεία με πρώτο σταθμό της το The Garage του Λονδίνου την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, για να παρουσιάσει καινούργιο υλικό (από το νέο του digital E.P “Περίεργη Ώρα” που περιλαμβάνει τέσσερα τραγούδια και θα κυκλοφορήσει σύντομα) αλλά και τραγούδια από όλη του την δισκογραφία.
Για την καινούργια του δουλειά αλλά και τις προθέσεις του για τις συναυλίες που έρχονται ο ίδιος ο Κωνσταντίνος λέει: “Προσπαθώ να εξελίξω τη μουσική μου ώστε να αποκτήσει την ελευθερία που θέλω να έχει, αισθάνομαι πως βρίσκομαι ανάμεσα σε διάσπαρτα στοιχεία και μέσα από εκεί αρχίζω να βρίσκω το κέντρο. Προσπαθώ η μουσική μου, όσο βέβαια μπορεί να γίνει αυτό μέσα από μια ηχητική παραγωγή, να μεταφέρει μια ακατέργαστη δύναμη”.

Η περιοδεία ξεκινάει από το Λονδίνο στο The Garage στις 21 Φλεβάρη, όπου πριν από τον Κωνσταντίνο θα βρεθεί στη σκηνή η Nalyssa Green με την μπάντα της. Ακολουθεί το Stage Club στη Λάρισα την 1η Μάρτη και το Fix Factory την επόμενη μέρα Σάββατο 2 Μαρτίου με opening act τους Tendts.
Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί στην Αθήνα με μια μεγάλη συναυλία στο Piraeus Academy στο Σάββατο 30 Μαρτίου την οποία θα ανοίξουν οι Midnight Zero.

ΛΟΝΔΙΝΟ – THE GARAGE, ΠΕΜΠΤΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
https://www.facebook.com/events/1477816502363098/

ΛΑΡΙΣΑ –STAGE CLUB, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ
https://www.facebook.com/events/487913051734810/

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – FIX FACTORY, ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ
https://www.facebook.com/events/275584643143904/

ΑΘΗΝΑ – PIRAEUS ACADEMY, ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ
https://www.facebook.com/events/537964906683882/

Periergi Ora dt

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *