Πρεμιέρα Πλέσσα – Πλούταρχου

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 16 Ιανουαρίου 2014

π10

Λαμπερή πρεμιέρα με πολλούς καλεσμένους έγινε χθες στο Παλλάς, εκεί που ο Γιάννης Πλούταρχος τραγουδάει Μίμη Πλέσσα. 38 επιτυχίες που έχουμε αγαπήσει και σιγοτραγουδήσει όλοι μας, ακούστηκαν από το Γιάννη Πλούταρχο με το Μίμη Πλέσσα στο πιάνο, να διευθύνει τη δεκαμελή ορχήστρα. Μαζί τους συμμετέχει η Fide Koksal, που δυστυχώς το όνομά της ξέχασαν να το αναφέρουν επί σκηνής. Πολλοί επώνυμοι τίμησαν την πρεμιέρα, ανάμεσά τους οι: Μιμή Ντενίση, Τάκης Ζαχαράτος, Γιώργος Χατζηνάσιος, Πέγκυ Ζήνα, Γιώργος Λύρας, Νίκος Οικονομόπουλος, Κωνσταντίνος Αργυρός, Ρένα Κουμιώτη, Μάκης Πουνέντης, Βασίλης Παλαιολόγος, Σπύρος Μπιμπίλας, Μάνος Πετούσης, Γιώργος Καρτάλος, Λόλα Νταϊφά, Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου, Νίκος Φρονιμόπουλος, Ιάσων Τριανταφυλλίδης, Μιχάλης Νομικός, Δημήτρης Μανιάτης, Νικόλας Μπράβος κ.α. και φυσικά η σύζυγος του Πλούταρχου, Μαρία Κακοσαίου, και η Λουκίλα Καρρέρ-Πλέσσα με την κόρη τους.

π

Πέγκυ Ζήνα – Γιάννης Πλούταρχος

π18

Γιώργος Λύρας, Γιάννης Πλούταρχος, Πέγκυ Ζήνα, Μαρία Κακοσαίου

π6

Μιμή Ντενίση και Τάκης Ζαχαράτος, με χαρούμενη διάθεση και οι δύο

π7

π1

Κωνσταντίνος Αργυρός

π2

Το παρεάκι Σπύρος Μπιμπίλας-Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου και μαζί τους ο Νικόλας Μπράβος, που συμμετέχει στο Ξημερώνει Κυριακή που ανεβαίνει σύντομα.

π3

Πέγκυ Ζήνα – Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης

π14

Μάκης Πουνέντης – Γιάννης Πλούταρχος

π13

Λουκίλα Καρρέρ-Πλέσσα, Γιάννης Πλούταρχος, Fide Koksal, Μίμης Πλέσσας

π9

Μια ευτυχισμένη οικογένεια και ο Γιώργος Χατζηνάσιος

π15

Βασίλης Παλαιολόγος, Μάκκης Πουνέντης, Γιάννης Πλούταρχος. Men in black!

π19

O Βασίλης Παλαιολόγος συμμετέχει στο Ξημερώνει Κυριακή, βασισμένο στο Δρόμο, του Μίμη Πλέσσα

π8

Διαχρονικά τραγούδια στη σκηνή του Παλλάς

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *