Πρόσωπα να δουν τα μάτια σας

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 18 Μαΐου 2019

 

theartdose_1

«Little Artists On Duty» Εκδήλωση αγάπης από την Νίκη Καποπούλου

Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στο διαδραστικό event με τίτλο «Little Artists On Duty», το οποίο πραγματοποιήθηκε στον κήπο του σχολείου “Το Σπίτι Που Γελάει” στην περιοχή της Βάρκιζας. Ο γνωστός καλλιτέχνης Ανδρέας Ψαράκος παρέα με τα παιδιά, έδωσαν τις δικές τους πινελιές στα χαρακτηριστικά μικρά ποδήλατα που κατασκευάζει ο ίδιος.

theartdose_5

Ταυτόχρονα στο χώρο εξελίχθηκε έκθεση με έργα του καλλιτέχνη, την οποία είχε επιμεληθεί η art-curator Νίκη Καποπούλου. Αφορμή για την εκδήλωση αυτή στάθηκε η αγάπη της Νίκης για τα παιδιά και την τέχνη, καθώς και η φετινή της θέση ως Ambassador της ομάδας GR2040 στον φιλανθρωπικό οργανισμό του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

theartdose_3

Όλα τα έσοδα της ημέρας από τις δημιουργίες των παιδιών, από τα έργα και δώρα τέχνης του Α. Ψαράκου, δόθηκαν εξ ολοκλήρου στο Make-A-Wish Ελλάδος προκειμένου να πραγματοποιηθούν ακόμα πιο πολλές ευχές! Στόχος ήταν να κατανοήσουν τα παιδιά τη σημασία της φιλανθρωπίας και ταυτόχρονα να ψυχαγωγηθούν μέσω της ζωγραφικής και της χειροποίητης τέχνης.

theartdose_2

Ανδρέας Ψαράκος

theartdose_4

theartdose_7

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *