Πως Θα Επιλέξετε Το Κραγιόν Που Σας Ταιριάζει!

Από την/τον Efthimis Pournaras | 20 Απριλίου 2015

lipstick

Αν έπρεπε να διδάξω κάτι στις γυναίκες σχετικά με το χρώμα του κραγιόν που χρησιμοποιούν, θα ήταν αυτό: «Βρείτε ένα κραγιόν που να αναδεικνύει το πρόσωπο σας όταν δεν χρησιμοποιείται καθόλου make up».

Για χρόνια που ήμουν στο χώρο της λιανικής, έβλεπα  άτομα στο τμήμα των καλλυντικών και φάνταζαν στα μάτια μου σαν πορσελάνινες κούκλες- τόση ήταν η φρεσκάδα που εξέπεμπαν. Και όλη αυτή την εικόνα, την έδινε το σωστό κραγιόν που φορούσαν.

Ο πιο απλός τρόπος να βρείτε το κραγιόν σας είναι ο εξής: Ο πιο κολακευτικός τόνος κραγιόν είναι αυτός που είναι ένα με δύο τόνους πιο σκούρος από το κανονικό σας χρώμα. Για να το βρείτε αυτό, απλώστε στο ένα χείλος σας κραγιόν. Εάν το χρώμα αυτό είναι ένα με δύο τόνους πιο σκούρος από το κάτω χείλος, τότε έχετε βρει το κατάλληλο κραγιόν.

188443-1030x824

Ναι, είναι τόσο απλό. Τι γίνετε όμως αν βρίσκεστε σε ένα μεγάλο εμπορικό ή κάποιο κατάστημα, όπου δεν σας δίνετε η δυνατότητα να δοκιμάσετε το κραγιόν; Τότε μπορείτε απλά να εμπιστευτείτε το χρώμα που βλέπετε στο κουτί. Κρατείστε το  δίπλα στα χείλη σας μπροστά σε έναν καθρέφτη ή καλύτερα κοντά σε ένα παράθυρο, όπου το φυσικό φως θα αναδείξει κανονικά το χρώμα. Αν έχετε σκουρόχρωμη επιδερμίδα, τότε οι κόκκινες, οι σοκολατί και οι πιο μπορντώ αποχρώσεις είναι τέλειες για εσάς.

Λεπτά χείλη; Μακριά από τις σκούρες αποχρώσεις. Εάν τα χείλη σας είναι λεπτά και όχι πολύ γεμάτα, τότε προτιμήστε ελαφρές αποχρώσεις στο κραγιόν. Οι σκούρες αποχρώσεις θα δείξουν ακόμα πιο μικρά τα χείλη σας. Τα κραγιόν με κρεμώδη υφή είναι μια καλή επιλογή, προσδίδουν στα χείλη σας γέμισμα.

redlipstick

Efthimis Pournaras

Efthimis Pournaras

Μεγαλωμένος σε ένα νησί κατακλυσμένο από μόδα, δεν μπόρεσα να αντισταθώ και εγώ στην γοητεία της. Ως ανήσυχο πνεύμα έψαξα και ψάχνω διαρκώς τα ρούχα και όχι μόνο. Μπορείς να αφουγκραστείς και να δεις τι ιστορία έχει να σου πει το κάθε ρούχο. Εξάλλου if you wanna be in Voque, just stay in Voque. Ένα μοτο που με εκφράζει απόλυτα. Μείνετε συντονισμένοι και θα δείτε πως το κάθε ρούχο δεν είναι απλά ένα κομμάτι χρωματιστό ύφασμα. Είναι ΤΕΧΝΗ.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *