Πόλεις απόλαυση…

Από την/τον Νίκος Μουρατίδης | 13 Μαρτίου 2018

image (1)

Θέλετε να σας πω ποια είναι η Νο 1 πόλη στον πλανήτη για να απολαύσεις μια υπέροχη ζωή; Το Βρετανικό – σοβαρό, έγκριτο και αυστηρό- περιοδικό Time Out, για 2η συνεχή χρονιά την έβαλε στην κορυφή της λίστας των καλύτερων πόλεων, γιατί όπως γράφει χαρακτηριστικά…. «εκεί μπορείς να τα έχεις όλα». Κάποτε ήταν η Νο 1 αμαρτωλή πόλη… αλλά όπως λέει και ο φίλος μας ο Παύρης, όσοι αγιάσαν πρώτα αμαρτήσανε!

slide5

Αυτή είναι η καλύτερη πόλη στον κόσμο για να απολαμβάνεις τη ζωή. Γιατί πολύ απλά μπορείς να έχεις τα πάντα. Χάρη στην τοποθεσία της, στα άφθονα εστιατόρια και τα μπαρ της, στην μουσική, στην δομή της πόλης, στις τέχνες… βρίσκεται, για δεύτερη φορά στο Νο 1. Η πόλη, όπως προκύπτει από την έρευνα, προσφέρει στους κατοίκους του αμέτρητες ευκαιρίες να φάνε και να πιούν καλά, να είναι χαρούμενοι και να απολαμβάνουν πολιτιστικές εμπειρίες σε κάθε γωνιά του δρόμου.  Σύμφωνα με το περιοδικό λοιπόν, η Νέα Υόρκη έχει την καλύτερη νυχτερινή ζωή και το Όστιν του Τέξας την καλύτερη σκηνή ζωντανής μουσικής. Οι Παριζιάνοι, από την άλλη, έρχονται πρώτοι σε ό,τι αφορά το… σεξ- αλλά χωρίς να βρίσκονται μέσα στην δεκάδα. Αξίζει δε να σημειωθεί πως η Ισπανία έχει 2 πόλεις στις 10 πρώτες όπως και το Ηνωμένο Βασίλειο. Για μια ακόμη φορά δε το Πόρτο της Πορτογαλίας συγκεντρώνει πολύ θετικά σχόλια- θεωρείται και ένας από τους πολύ δημοφιλείς προορισμούς την τελευταία διετία- και βρίσκεται στην δεύτερη θέση.

chicago-il-cloud-gate-at-dusk

Η λίστα με τις δέκα καλύτερες πόλεις για να ζει κανείς και να απολαμβάνει ό,τι καλύτερο έχει να προφέρει ένα αστικό περιβάλλον είναι….

Δείτε και τις 10 πόλεις στοhttps://www.nikosonline.gr/%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CF%85%CF%83%CE%B7/

Νίκος Μουρατίδης

Νίκος Μουρατίδης

Ο Νίκος Μουρατίδης γεννήθηκε στην Νίκαια του Πειραιά. Σπούδασε κινηματογράφο στη σχολή Σταυράκου, αλλά ασχολήθηκε με τη μουσική, είτε εργαζόμενος σε εταιρίες δίσκων, είτε στο ραδιόφωνο είτε δημοσιογραφικά. Έχει γράψει διάφορα σενάρια για τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το Μάνα είναι μόνο μία, το Αθήνα –Θεσσαλονίκη και το Παππούδες εν δράσει [βραβείο καλύτερου σεναρίου 2001] κ.α. Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικά μουσικά talent show και έχει εκδώσει 6 βιβλία. Τον τελευταίο χρόνο τον διαβάζουμε στο www.nikosonline.gr Για περισσότερα στο: www.nikosmouratidis.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *