Σαν τη Χαλκιδική Δεν Έχει! Part 2!!

Από την/τον Christina Politi | 8 Ιουλίου 2012

Οκ,το  τι επίσκεψη αστραπή-διακτινισμός ήταν αυτή στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής δε λέγεται. Το λες και Κανακιάδα..Δηλαδή το πρόγραμμα ήταν κανονικότατα ως γκρούπι του Αντώνη αφού με το που φτάσαμε Μόλο κάναμε βουτιά και πιάσαμε στασίδι εκεί δίπλα στο χώρο του dj όπου βάζει μουσική και χοροπηδά ημίγυμνος- φέτες as usual- πατώντας και κάτι καραμούζες, αέρια σιγόντο σε κάτι φωτιές που ανάβουν μέχρι να τελειώσει το πρόγραμμα. Μετά πήγαμε να φάμε – είχε αρχίσει η κόπωση ..αμ δε!. Ο Αντώνης αφού έφαγε γύρω στα.. έξι πιάτα φαγητό μας κάλεσε σπίτι του -που είναι του ονείρου – δεν περιγράφεται όχι από χλιδές αλλά από τοποθεσία και γούστο. Πάνω στην κουβέντα άρχισα να αναρωτιέμαι μήπως είναι ο “χαμένος” αδελφός μου και ειλικρινά άλλη μια φορά εμπέδωσα το ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή – εξού και η δημοφιλία και η αγάπη που του έχει ο κόσμος. Με το που πήγε 4 – το πρωί!- πεταχτήκαμε από τους καναπέδες και τρέξαμε στο Angels. Εκεί και πάλι γκρούπις πιάσαμε στασίδι δίπλα στο dj booth και απολαύσαμε αυτήν την τεράστια καλαίσθητη ανθρώπινη “πισίνα” που διασκέδασε με house μέχρι πρωίας. Χρόνια και ζαμάνια είχα να ζήσω κάτι τέτοιο και επέζησα παρότι απόλαυσα αντιβίωση με τεκίλα και παρότι οδηγήθηκα κατευθείαν στο Πήλιο από ημιθανή σύζυγο.

Αυτά! Θα ξαναπάω Χαλκιδική, οσονούπω! Εχω επίσκεψη στη Σίσση  σπίτι της στη Φούρκα και Κανακιάδα νούμερο 2. Το “έχω” πλέον το πρόγραμμα πολύ άσχημα!

[wpvideo izompjsk]

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. flashdanced

    2012/07/08 στις 23:25

    Τι λαοθάλασσα είναι αυτή στο Angels;;;;;; Μάλλον, άλλος “Αντώνης” και Υδροχοάρα (για να μην ξεχνιόμαστε!!) θα έπρεπε να κυβερνά αυτή τη χώρα… Ψηφίζω Αντώνη Κανάκη στις επόμενες εκλογές!!!!! Πες του το, Χριστίνα μου, σίγουρα θα βγει με… “τα χίλια” και θα μας παίξει ένα και δύο και περισσότερα τραγούδια!!!! 😉

  2. Pingback: Που συναντήθηκαν Λάτσιος-Κανάκης-Γκαγκάκη-Πολίτη; Δείτε photo | Lifestyle | EnterTV

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *