Σπάνιο βίντεο: Η Άννα Βίσση πουλάει χαλιά στο “Κάνε Ό,τι Κάνω” με παρουσιάστρια την Μαρία Αλιφέρη

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 22 Σεπτεμβρίου 2019

1

Το 1980 ήταν η χρονιά της Μαρίας Αλιφέρη. Τετράγωνα των αστέρων και Κραυγή των λύκων (πολύ αργότερα ήρθε Η σιωπή των αμνών -τίτλος σύμπτωση;) ήταν στις δύο πρώτες θέσεις της θεαματικότητας. Η ΥΕΝΕΔ για να χτυπήσει ανταγωνιστικά την Ερτ και τα Τετράγωνα των αστέρων, βγάζει στον αέρα το τηλεπαιχνίδι Κάνε ό,τι κάνω, με παρουσιάστρια για να αντιμετωπίσει την Μαρία Αλιφέρη, την ίδια την Μαρία Αλιφέρη!

Έτσι, γίνεται η μόνη ηθοποιός – παρουσιάστρια που κυριαρχεί τρεις μέρες στη σειρά στο prime time και των δύο καναλιών και μάλιστα με ίδιες εκπομπές. Τηλεπαιχνίδι το Σάββατο (Κάνε ό,τι κάνω), τηλεπαιχνίδι την Κυριακή (Τετράγωνα των αστέρων) και για τη Δευτέρα σίριαλ (Κραυγή των λύκων). Το Κάνε ό,τι κάνω,  μετά από τέσσερις μήνες κόπηκε απότομα διότι  ο τότε πρωθυπουργός έκρινε πως ήταν χαμηλού επιπέδου. Πρόλαβε όμως να περάσει στην τηλεοπτική ιστορία ως το πιο διασκεδαστικό και αστείο τηλεπαιχνίδι.

2

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ένα σπάνιο απόσπασμα με καλεσμένη την Άννα Βίσση, να κάνει ό,τι έκανε ένας γραφικός πωλητής χαλιών. Να πουλάει δηλαδή χαλιά.

4

 

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙ0

  1. betty

    2019/09/23 στις 12:23

    Απίστευτο ντοκουμέντο! Έσκασα στα γέλια!

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *