Συν Αθηνά…: Ποδαρικό με την Μιμή Ντενίση για τη νέα κοινωνική εκπομπή με την Αθηνά Πάσσιου

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 8 Ιανουαρίου 2019

 

dav

Πρεμιέρα κάνει η νέα κοινωνική εκπομπή της ΕΡΤ2 «συν Αθηνά…» με παρουσιάστρια την Αθηνά Πάσσιου την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 23:45.

49594139_362598284539636_6054022661619580928_n

Η πρώτη εκπομπή θα εστιάσει στο θέμα των μονογονεϊκών οικογενειών με κεντρική καλεσμένη την Μιμή Ντενίση. H ξεχωριστή πρωταγωνίστρια μοιράζεται μαζί μας το πώς είναι να είσαι ο μόνος γονέας σε μια οικογένεια. Επίσης, στο στούντιο ο ειδικός επιστήμονας, θα αναλύσει τις σύγχρονες μορφές των μονογονεϊκών οικογενειών και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Η αποκαλυπτική μαρτυρία μιας νέας μητέρας, που μεγαλώνει μόνη το παιδί της, ολοκληρώνει το θέμα.

Η εκπομπή  «συν Αθηνά…» επιδιώκει να είναι ένα συν στην ανάδειξη θεμάτων της σύγχρονης ζωής. Θα προβάλλεται κάθε Τρίτη (ώρα 23:45) και θα αναλύει ένα σύγχρονο κοινωνικό θέμα μέσα από την βιωματική περιγραφή ενός διακεκριμένου Έλληνα σε συνδυασμό με την επιστημονική οπτική των ειδικών, αλλά και τις προσωπικές μαρτυρίες συνανθρώπων μας.

Η Αθηνά Πάσσιου δηλώνει: «Επιδιώκουμε με κάθε τρόπο να υποστηρίζουμε τον άνθρωπο, έχοντας ως στόχο τη βελτίωση της ψυχικής του υγείας και την ποιότητα της ζωής του. Θεωρούμε ότι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για κοινωνικά θέματα της σύγχρονης ζωής συμβάλλει σε αποτελεσματικότερη διαχείριση και αντιμετώπιση τους».

49351354_363962624403202_7235485881765724160_n

Λίγα λόγια για την Αθηνά Πάσσιου:

Η Αθηνά Πάσσιου, με έντονο ενεργό ρόλο στις κοινωνικές ανάγκες της χώρας, μετράει  περισσότερα από 12 χρόνια σημαντικού κοινωνικού έργου μέσω των δράσεων που πραγματοποιεί ο οργανισμός «Θάλπος-Ψυχική Υγεία».

Για άμεση ενημέρωση των δραστηριοτήτων της Αθηνάς Πάσσιου, μπορείτε να την ακολουθήσετε στο Facebook, Instagram και LinkedIn.

Παρουσίαση: Αθηνά Πάσσιου.

Σκηνοθεσία: Μάριος Πολυζωγόπουλος.

Αρχισυνταξία: Νάσος Λαναράς.

Δημοσιογραφική έρευνα: Λαμπριάνα Κυριακού, Ράνια Φιλοπούλου

 

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *