Τι γυρεύει ο Γιώργος Μαργαρίτης στις Φυλακές Κορυδαλλού;

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 22 Μαΐου 2017

Margaritis

Ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής με τις εξαιρετικές ερμηνείες που έχουν γράψει ιστορία και θαυμαστές όλων των ηλικιών, είναι γνωστός για την κοινωνική του ευαισθησία και για τη φροντίδα που θέλει να παρέχει – με το δικό του πάντα τρόπο που δεν είναι άλλος από το τραγούδι – σε άτομα ή κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη. Τη Δευτέρα 22 Μαϊου, θα βρεθεί στις Φυλακές Κορυδαλλού μαζί με τους συνεργάτες του,  για να ψυχαγωγήσει τους κρατούμενους, με τις μεγάλες του επιτυχίες αλλά και τραγούδια από το λαϊκό και ρεμπέτικο ρεπερτόριο.

DSC_3691

Τόσο ο Γιώργος Μαργαρίτης όσο και οι συνεργάτες του μουσικοί συμμετέχουν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση ψυχαγωγίας των κρατουμένων των Φυλακών  Κορυδαλλού.

 

 

 

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *