Τρελά snapshots από τα γενέθλια του Μαζώ!

Από την/τον Christina Politi | 5 Μαρτίου 2014
Προηγούμενη σελίδα1 από 2Επόμενη σελίδα

IMG_5241

Μα τι έγινε από σχόλια κάτω από τον Ιχθύ στη σελίδα μας στο Facebook δε λέγεται. Εντωμεταξύ συνειδητοποιώ πως κάθε μέρα γιορτάζει κι ένας και πως είναι και πολύ αγαπημένος. Μία εξαιρετική ψαρούκλα, ο Γιώργος Μαζωνάκης γιόρτασε με πολύ καλούς του φίλους χθες στο Gazoo. Επεισοδιακή βραδιά όπως όλες του Μαζώ, ξεκίνησε με ατύχημα του κολλητού του Σάββα Σπαθαρίδη – ψυχή του The Met στη Θεσσαλονίκη – που έπεσε και έσπασε το χέρι του όμως δεν πτοήθηκε και ήρθε στο πάρτυ με επίδεσμο φρεσκότατο!

IMG_5273

Εκεί οι πολύ καλοί του φίλοι Χρύσανθος Πανάς  και Νατάσα Λιακουνάκου. Φυσικά οι αδελφές του Βάσω και Μαρία , ο μάνατζερ και συνεργάτες προσεκτικά επιλεγμένοι γιατί ο Γιώργος δεν είναι πιαρίστας αλλά σύντεκνος σπαθάτος. Τρελός για το γιο του ο Φώτης Σεργουλόπουλος που ετοιμάζεται να σκίσει ως Πρισίλα αλλά παράλληλα στο Shamone τις Πέμπτες σε λίγο καιρό θα δούμε το μοναδικό Burlesque show στην Αθήνα.

IMG_5221

 

IMG_5222

Ο Νίκος Κουρκούλης έκανε το γνωστό σαματά – πάντα αγαπημένος με την Κέλλυ Κελεκίδου τύπου τέντζερης με καπάκι ενώ η Ελένη Φουρέιρα με τύλιξε σε μία κόλλα χαρτί.

IMG_5272

IMG_5265

Πιο ψηλή από όλους όμως ήταν η Σάσα Σταμάτη, το απόλυτο κορίτσι της τηλεόρασης του οποίου τα σχόλια δεν σταματάνε μπροστά από την οθόνη αλλά συνεχίζονται και από πίσω – τύπου «Σε είχα για τζάνκι αλλά είσαι Ζαμπούνης».

IMG_5243 IMG_5257 IMG_5225

Ο Μαζώ φύσηξε τα κεράκια του και πιο φιτ και νέος από ποτέ ακονίζει τα  νύχια του για μεγάλες επιτυχίες και ένα εκπληκτικό καλοκαίρι στην Κρήτη. Χρόνια Πολλά!

Προηγούμενη σελίδα1 από 2Επόμενη σελίδα
Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *