Τsakiris Mallas: Πρωτότυπο Shoe-Catwalk Mε Burlesque Show!

Από την/τον Christina Politi | 29 Νοεμβρίου 2014

PAN_0954

Mια αναπάντεχη, ξεχωριστή βραδιά απολαύσαμε  στο Ίδρυμα Μείζωνος Ελληνισμού, στο Κτήριο 56 της οδού Πειραιώς. Η εταιρία Tsakiris Mallas, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία υποδημάτων που αριθμεί δεκάδες καταστήματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, παρουσίασε τη συλλογή Fall/Winter 2014-15 με ένα μοναδικό fashion show.

PAN_0741

Ένας ιδιαίτερος industrial χώρος διαμορφώθηκε για πρώτη φορά σε εναλλακτικό catwalk για να φιλοξενήσει τη χειμερινή συλλογή Tsakiris Mallas. Η ειδική υπερυψωμένη κατασκευή άφηνε να φανεί μόνο το πιο θηλυκό κομμάτι της γυναικείας σιλουέτας, ο ποδόγυρος, δίνοντας έτσι έμφαση στις δημιουργίες του brand: statement μπότες πάνω από το γόνατο, εκλεπτυσμένες γόβες σε έντονα χρώματα ή animal print και αισθησιακά μποτίνια παρέλασαν σε μια πασαρέλα διαφορετική απ’ ότι έχουμε συνηθίσει. Τα παπούτσια, απόλυτο αξεσουάρ-φετίχ του γυναικείου φύλου, είχαν τη θέση που τους αξίζει: αυτή του βασικού πρωταγωνιστή.

PAN_0807

PAN_0809

PAN_0681

Με τη λήξη του shoe-catwalk στην πασαρέλα εμφανίστηκε η Victoria Taylor, η οποία τραγούδησε και χόρεψε δίνοντας το δικό της παιχνιδιάρικο burlesque show.

PAN_0938

PAN_0945

PAN_0976

PAN_0921

PAN_0973

Το OCOO beauty drink συνόδευσε τη βραδιά με την ξεχωριστή του γεύση. Αξίζει να αναφερθεί πως είναι η πρώτη φορά που μια αντίστοιχη εταιρία υποδημάτων πραγματοποιεί δικό της fashion show/catwalk στην Ελλάδα.

PAN_0473

Creative Director: Nicholas Georgiou

Art Direction : Plus More 360 Communication

Production & Coordination : Plus More 360 Communication

PR & Communication : Plus More 360 Communication

PR & Marketing Manager of Tsakiris Mallas: Valia Stavroulaki

Lighting Designer : Tasos Perdikouris

Video : Christos Sarris

Music Director : Lefteris Kefalas

Dance Performer : Victoria Taylor

 

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *