Φίλα με …. στις Γραμμές

Από την/τον Νίκος Μουρατίδης | 25 Νοεμβρίου 2018

mouratidis kraounakis

Έφτιαξα παρέα για να πάμε στις Γραμμές, στον Σταμάτη Κραουνάκη που μαζί τη Σπείρα-Σπείρα καταφέρνουν το ακατόρθωτο. Γεμίζουν ασφυκτικά για τρεις βραδιές (Σάββατο- Κυριακή και Δευτέρα) ένα χώρο, την στιγμή που άλλα «τεράστια» ονόματα υποφέρουν να συγκεντρώσουν κόσμο για μια βραδιά την εβδομάδα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η παρέα μας υπέροχη. Ο Κώστας Σπυρόπουλος με την Χριστίνα Πολίτη, ο Δημήτρης Σταρόβας με την σύντροφο του Άννα Σταθάκη, η Ίρις Ζαχμανίδη, ο Γιώργος Ειλικρινής, η Δήμητρα Κασκάνη, ο Βασίλης Νάτσιος και εγώ.

Φωτογραφίες: Νίκος Μουρατίδης

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Σταμάτης με 3 μουσικούς αστέρια, τον Βασίλη Ντρουμπoγιάννη (πιάνο), τον Βάιο Πράπα (φωνή, κιθάρες, μπουζούκι) και τον Γιώργο Ταμιωλάκη (τσέλλο), δημιούργησε ένα πρόγραμμα Greatest Hits. Η μία μεγάλη επιτυχία διαδέχεται την άλλη για να φτιάξουν στο τέλος την γενική εικόνα ενός τρυφερού παραμυθιού, γι΄ αυτό που λέμε: συλλογική διασκέδαση.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Σταμάτης με 5 εξαιρετικούς τραγουδιστές που τραγουδούν, παίζουν, αυτοσαρκάζονται, κάνουν διφωνίες, τριφωνίες και σολάρουν – ανανεώνουν τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας με ένα….

Η συνέχεια εδώ  https://bit.ly/2PQdeC8

Νίκος Μουρατίδης

Νίκος Μουρατίδης

Ο Νίκος Μουρατίδης γεννήθηκε στην Νίκαια του Πειραιά. Σπούδασε κινηματογράφο στη σχολή Σταυράκου, αλλά ασχολήθηκε με τη μουσική, είτε εργαζόμενος σε εταιρίες δίσκων, είτε στο ραδιόφωνο είτε δημοσιογραφικά. Έχει γράψει διάφορα σενάρια για τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το Μάνα είναι μόνο μία, το Αθήνα –Θεσσαλονίκη και το Παππούδες εν δράσει [βραβείο καλύτερου σεναρίου 2001] κ.α. Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικά μουσικά talent show και έχει εκδώσει 6 βιβλία. Τον τελευταίο χρόνο τον διαβάζουμε στο www.nikosonline.gr Για περισσότερα στο: www.nikosmouratidis.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *