Χθες στο Botrinis’

Από την/τον Christina Politi | 23 Νοεμβρίου 2012

Ο Εκτορας Μποτρίνι πρόσφατα δήλωσε πως “Αν το εστιατόριό μου στην Κέρκυρα είναι η μάνα μου, το Botrinis’ στο Χαλάνδρι είναι ο πατέρας μου”.Το τι μου είχε πει για τους πραγματικούς γονείς του στη συνέντευξή μας πέρισι στον Αντέννα ήταν όντως συγκλονιστικό όπως και το φαγητό στα εστιατόρια των γαστρονομικών γονιών του.

. (Στην κάτω φωτό με το Διονύση Κουνάβη που έκανε το γύρισμα). Στο Botrinis’ ξεκινάς με Κερκυραικές αναμνήσεις και τελειώνεις με ένα καραμελωμένο τσουρέκι to die for! Οτι υπάρχει ενδιάμεσα είναι εξίσου delicious όπως και η ατμόσφαιρα. Χθες πήγαμε εκλεκτή παρέα και φύγαμε διπλοί….

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙ0

  1. flashdanced

    2012/11/24 στις 1:57

    Προσωπικά δεν τον θεωρώ καθόλου αντιπαθητικό, απλά θεωρώ “τραβηγμένες” τις εκπομπές του… Τα παιδιά μου μού λένε πως αυτοί που έχουν τα μαγαζιά που επισκέπτεται είναι… πρώην ηθοποιοί, εγώ πάλι τους λέω πως είναι απεγνωσμένοι άνθρωποι που τα παίζουν όλα για όλα…
    Who Knows??? Only Botrini Knows…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *