Χριστίνα Πολίτη: “Η αισιοδοξία οδηγεί σε δύναμη”

Από την/τον Christina Politi | 25 Απριλίου 2019

IMG7939-1

Θα πολιτευτείς;” είναι η συνηθισμένη πρώτη ερώτηση που μου κάνουν. Όχι, δεν θα πολιτευτώ αλλά θέλω πάρα πολύ να καταλάβω τι γίνεται τόσο λάθος μέσα σε αυτό το Δημαρχείο και έχει φτάσει η Αθήνα μας στο απροχώρητο. Γιατί είναι τόσο μεγάλο θέμα να αλλάξεις δύο λάμπες- ιδίου χρώματος!- σε μία κεντρική πλατεία, γιατί περπατάμε στα σκοτάδια και στην ανασφάλεια. Γιατί αυτά τα πεζοδρόμια γεμάτα σπασίματα και τρύπες θυμίζουν τριτοκοσμική πόλη και όχι πρωτεύουσα της Ευρώπης. Γιατί μία μάνα δεν μπορεί να πάει με το μωρό της πουθενά. Γιατί οι μεγάλοι άνθρωποι νιώθουν πως ζουν σε μία ζούγκλα. Γιατί τα παιδιά μας δεν έχουν πάρκα να παίξουν. Γιατί αυτή η εγκατάλειψη. Γιατί να είναι ένα παιχνίδι στα χέρια των πολιτικών και των κομμάτων. Γιατί να μην μπορεί να υπάρχει συνεργασία και όραμα για ποιότητα ζωής και πολιτισμό! Και γιατί έχουμε φτάσει στο σημείο να βλέπουμε να μαζεύουν τα σκουπίδια και να λέμε.. “Μπράβο.. μπορούσε να είναι και χειρότερα.. δηλαδή να μην περνάνε να τα μαζέψουν καθόλου!”

Η Αθήνα μας έχει πολίτες που την αγαπάνε, μία από αυτούς είμαι κι εγώ και θέλω να την φροντίσω σαν το σπίτι μου και την οικογένειά μου. Επειδή είμαι ρεαλίστρια, ξέρω πως με στόχους, επιμονή, συνεργασία και πάθος θα τα καταφέρουμε.

Δείτε το μεγάλο αφιέρωμα στις Δημοτικές Εκλογές 2019 στο νέο τεύχος Η Πόλη Ζει που κυκλοφορεί https://ipolizei.gr/teuxos-66/

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

3 ΣΧΟΛΙΑ

 1. betty

  2019/04/25 στις 11:34

  Καλά τα λέτε..Να δούμε τι θα μπορέσετε να κάνετε αν βρεθείτε αντιμέτωπη με το απρόσωπο τέρας της γραφειοκρατίας και της αναποτελεσματικότητας. Εύχομαι τα καλύτερα.
  Ελισσάβετ Καραμανδάνη

 2. ΑΘΗΝΑ

  2019/04/29 στις 11:05

  η χριστίνα είναι αθηναία………………………

 3. ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΜΩΡΑΙΤΗ

  2019/05/07 στις 22:34

  η χριστίνα πολίτη εάν παντρευτεί τον κώστα σπυρόπουλο την μέρα και την ώρα..

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *