“Όταν Θα Μπορέσεις”

Από την/τον Christina Politi | 23 Μαΐου 2013

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ 1

Δεν πρόκειται για ράδιο αρβύλα. Τώρα και μουσικός! Ο Αντώνης Κανάκης εδώ και 23 περίπου χρόνια “σκαρώνει” τραγούδια, μουσικές και ενίοτε στιχάκια. Για πρώτη φορά θα δημοσιοποιηθεί κάτι από αυτή τη δουλειά του. Συγκεκριμένα την Τρίτη 28 Μαίου, θα παρουσιαστεί σε πρώτη μετάδοση στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα,  το βίντεοκλιπ του τραγουδιού, το οποίο σκηνοθέτησε ο ίδιος και στο οποίο πρωταγωνιστούν η Κλέλια Ρένεση και ο Πάνος Μουζουράκης.

ΚΛΕΛΙΑ ΡΕΝΕΣΗ

ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ
Το τραγούδι τιτλοφορείται “Όταν θα μπορέσεις” σε στίχους και μουσική του Αντώνη Κανάκη, ενώ τα φωνητικά έχει κάνει η Άννυ Μπέρκα.

ΑΝΝΥ ΜΠΕΡΚΑ 2
Το τραγούδι θα είναι διαθέσιμο για ελεύθερο download από την Τρίτη το βράδυ στο www.facebook.com/antoniskanakisofficial.

¨ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ COVER

ΑΝΝΥ ΜΠΕΡΚΑ 1

2

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙ0

  1. flashdanced

    2013/05/23 στις 16:11

    Άντε, βρε Αντώνη, τώρα και τραγουδοποιός!!! Ανυπομονώ να το ακούσω!!! Καλοτάξιδο να είναι!!!

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *