10 + 1 ερωτήσεις στην Βιργινία Παναγιωτοπούλου

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 26 Νοεμβρίου 2018

photo virginia

Παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει τη γενική διευθυντική εποπτεία του One Salonica Outlet Mall. Και όχι άδικα! Της αξίζει και με το παραπάνω! Η εντυπωσιακή και σαν τα κρύα τα νερά όμορφη, Βιργινία Παναγιωτοπούλου, διαθέτει άρτια και εξειδικευμένη γνώση στο αντικείμενο της δουλειάς της, με μεταπτυχιακό στο ΜΒΑ, είναι ικανότατη, εξαίρετη επαγγελματίας, επιλύει τις όποιες δυσκολίες παρουσιαστούν με τον καλύτερο τρόπο και με αίσιο αποτέλεσμα, κρατά χαμηλούς τόνους και δεν κομπάζει για τις ικανότητες της και τη μεγαλόβαθμη θέση της. Άλλες στη θέση τους θα το διαλαλούσαν και θα το επιδείκνυαν περίτρανα και ‘’ ηχηρά’’. Και όλα αυτά γιατί, εκτός από τον επαγγελματικό της καταρτισμό διακρίνεται για την ευγένεια της, το ήθος της, τη διακριτικότητα της, τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς , τη δοτικότητα και την εγκαρδιότητα της. Είναι από τους ανθρώπους ‘’έξω καρδιά’’, πάντα χαρούμενη και χαμογελαστή γι’ αυτό και στις παρέες είναι πάντα το επίκεντρο. Δύσκολα στην εποχή μας βρίσκεις τέτοιες κοπέλες νεαρής ηλικίας να διαθέτουν τόσο σοβαρά επαγγελματικά προσόντα, να είναι επιτυχημένες στη δουλειά τους, παράλληλα, όμως, να διαθέτουν πλούσιο ψυχικό κόσμο και ωραία εξωτερική εμφάνιση… Βιργινία Παναγιωτοπούλου είσαι ένα διαμάντι! Με χαρά απάντησε στις γνωστές 10+1 ερωτήσεις μου χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος!…

Photographer:http://www.facebook.com/pasxalis.ter

-Ως διευθύντρια του Εμπορικού Κέντρου One Salonica Outlet Mall, μίλησε μου για τις αρμοδιότητες σου.

Καθημερινά συντονίζω την εύρυθμη λειτουργία του εμπορικού κέντρου, όπου με τον συγχρονισμό όλων των υπηρεσιών και την βοήθεια των συνεργατών μου προσπαθώ να εξασφαλίσω ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον για τους επισκέπτες μας. Παράλληλα διεκπεραιώνω όλα τα παράπονα των ενοικιαστών, των πελατών αλλά και τις Δημόσιες Σχέσεις του εμπορικού.  Εντός των αρμοδιοτήτων  μου είναι και οι συμβάσεις με τα τρίτα μέρη που συνεργαζόμαστε για τη λειτουργία του εμπορικού αλλά και οι συμβάσεις με τους μελλοντικούς ή νυν ενοικιαστές.

Μία τυπική ημέρα στο εμπορικό μπορεί να περιλαμβάνει διαπραγμάτευση με έναν έμπορο λιανικής πώλησης,  διεκπεραίωση αιτημάτων συντήρησης, τη σύναψη συμβάσεων ασφαλείας αλλά και  το χειρισμό μίας καταγγελίας πελάτη. Η πολυπλοκότητα των αρμοδιοτήτων και της θέσης μου με έχει οπλίσει με μεγάλη επιμονή και υπομονή έτσι ώστε να προσπερνάω όλα τα εμπόδια της καθημερινότητας και να συνεχίζω με χαμόγελο την επόμενη ημέρα. Είναι μία εργασία όπου δεν με κουράζει καθώς κάθε ημέρα στο εμπορικό είναι εντελώς διαφορετική από την προηγούμενη. Σκοπός μου είναι να διατηρείται το κέντρο καθαρό,  με καθημερινή συντήρηση και προσωπικό ασφαλείας έτσι ώστε οι πελάτες να απολαμβάνουν τη βόλτα τους τα ψώνια τους αλλά και το καφέ τους με ιδιαίτερη ικανοποίηση και να νιώθουν ότι είναι σε οικείο χώρο όπου θα θέλουν να ξαναγυρίσουν!

Photographer:http://www.facebook.com/pasxalis.ter

  • Δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς …

Την οικογένεια μου και τους φίλους μου, η ζωή μου θα ήταν ανούσια εάν δεν είχα γύρω μου ανθρώπους που με αγαπούν και με στηρίζουν.

  • Πού ξοδεύεις τα χρήματά σου;

Στο One Salonica φυσικά!

  • Ποια είναι η χειρότερη συνήθειά σου;

Είμαι πολύ σπάταλη, υπερκαταναλωτική και εργασιομανής!

  • Ποια είναι η συνήθεια που απεχθάνεσαι στους άλλους;

Την υποκρισία και την αγένεια. Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που με πλησιάζουν μόνο από συμφέρον και ζητούν  να πάρουν χωρίς ποτέ να θέλουν να προσφέρουν. Επίσης απεχθάνομαι τους αγενείς ανθρώπους χωρίς τρόπους. Η ευγένεια θεωρώ ότι είναι από τα μεγαλύτερα προτερήματα των ανθρώπων.

photo virginia 2

  • Ποια είναι  η καλύτερη συμβουλή που σου έχουν δώσει;

Να προσέχω τους εχθρούς μου πιο πολύ από τους φίλους μου!

  • Ποια θεωρείς την πιο υπερεκτιμημένη αρετή;

Η επιείκεια. Θεωρώ ότι στη σημερινή εποχή είμαστε περισσότερο επιεικείς από όσο πρέπει με μερικούς ανθρώπους λόγω της θέσης και ιδιότητας τους.

  • Τι κάνεις για να χαλαρώσεις;

Με χαλαρώνει η θάλασσα και τα ταξίδια, μπορώ να είμαι σε μία ξαπλώστρα 13 ώρες και επίσης να ταξιδεύω ασταμάτητα!

  • Τι θα άλλαζες στη Θεσσαλονίκη;

Θα ήθελα να έχει πιο σύγχρονες υποδομές στα μέσα μαζικής μεταφοράς και να μην έχει τόση κίνηση το κέντρο της πόλης μας!  Αναμένω το ΜΕΤΡΟ με ανυπομονησία!

  • Ποιο είναι το motto σου στη ζωή;

Να μη σταματάω να προσπαθώ συνέχεια ανεξαρτήτων των συνθηκών. Έχω μάθει να κερδίζω και να χάνω παράλληλα και έμαθα να πέφτω και να σηκώνομαι την ίδια στιγμή.

  • Τρία πράγματα που σε κάνουν ευτυχισμένη

Η αγάπη, οι φίλοι και τα ταξίδια

Photographer:http://www.facebook.com/pasxalis.ter

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *