2ο Διεθνές Συνέδριο Ιατρικής Πρωτοπορίας και Καινοτομίας AMLI 2018

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 26 Δεκεμβρίου 2018

Φωτό 17

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Διεθνές Συνέδριο Ιατρικής Πρωτοπορίας και Καινοτομίας  AMLI 2018 (Athens Medical Leadership and Innovation Conference 2018), που διοργάνωσε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, με τη συμμετοχή περισσότερων από 300 κορυφαίων επιστημόνων του Ομίλου καθώς και των ομολόγων από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, υπό την ευθύνη 75μελούς επιστημονικής επιτροπής. Το τριήμερο συνέδριο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πάνω από 2.500 ιατροί, φοιτητές ιατρικής, εκπρόσωποι ενώσεων ασθενών, εκπρόσωποι ασφαλιστικών εταιρειών, από την Ελλάδα, τη Ρωσία, τα Βαλκάνια, τη Β. Αφρική, τη Μέση Ανατολή, την Κύπρο και τις πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες, αλλά και πλήθος κόσμου, οι οποίοι ενημερώθηκαν, μεταξύ άλλων, για τις εξελίξεις σε όλη τη γκάμα της ιατρικής, το μέλλον της υγείας, τη μακροζωία, τον ιατρικό τουρισμό και τον καρκίνο.

Φωτό 10

Το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Γιώργος Αποστολόπουλος, με τη σύζυγό του Τιτή Αποστολοπούλου, ο Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, με τη σύζυγό του Ρόη Αποστολοπούλου, ο κ. Χρήστος Αποστολόπουλος, Αντιπρόεδρος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, η γνωστή δημοσιογράφος, Πηνελόπη Γαβρά, ως η κεντρική παρουσιάστρια της τελετής έναρξης, η δημοσιογράφος Φωτεινή Γεωργίου μαζί με τη γνωστή styling expert, Αγγελική Γιαννέλου, ο δημοσιογράφος Απόστολος Μαγγηριάδης, εκλεκτοί ιατροί, μέλη της επιστημονικής κοινότητας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Adjunct Professor of Surgery, Ohio State University, USA, Επίτιμος Πρόεδρος Ελληνικού Τμήματος Αμερικανικού Κολλεγίου Χειρουργών, Επιστημονικός Διευθυντής, Διευθυντής Γενικής, Βαριατρικής, Λαπαροσκοπικής και Ρομποτικής Χειρουργικής Κλινικής, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, μαζί με την οικογένειά του, ο Χριστόδουλος Στεφανάδης, Καθηγητής Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Professor of Cardiology Yale School of Medicine, Πρόεδρος Ερευνητικού Ινστιτούτου για τη Μακροζωία και την Πρόληψη των Ασθενειών του Γήρατος, Διευθυντής Athens Heart Center, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, η κα Κυριακή Γουλοπούλου, MsC, RN, Υποδιευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών, ο Αθανάσιος Πλεύρης, Δικηγόρος, τ. Βουλευτής, η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας (ΠΟΑμΣΚ)  Βασιλική Μαράκα, κ.α.

Φωτό 14 Φωτό 1 Φωτό 7 Φωτό 19 Φώτο 16 Φωτό 18 Φωτό 8

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *