5 βραβεία στα ξενοδοχεία Grand Hotel Palace και Mediterranean Palace

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 5 Μαρτίου 2019

5 Βραβεία

Για 3η συνεχή χρονιά τα ξενοδοχεία Grand Hotel Palace και Mediterranean Palace των The Luxury Hotelsδιακρίθηκαν με 5 σημαντικά βραβεία στη θεματική ενότητα «BEST GREEK CITY HOTELS» στον Πανελλήνιο διαγωνισμό των «GREEK HOSPITALITY AWARDS» 2019, ο οποίος επιβραβεύει την αριστεία στο χώρο των ελληνικών ξενοδοχείων επιβεβαιώνοντας τη συνεχιζόμενη επενδυτική πορεία για ανάπτυξη και εξέλιξη στον ξενοδοχειακό χώρο.

Οι θεματικές ενότητες που έθεσαν την υποψηφιότητά τους τα ξενοδοχεία αφορούσαν πυλώνες ανάπτυξης του ξενοδοχειακού κλάδου όπως η τεχνολογία, η οικολογία, η στρατηγική μάρκετινγκ, ο συνεδριακός τουρισμός και ο επιχειρηματικός τουρισμός.

Ειδικότερα, το ξενοδοχείο Grand Hotel Palace απέσπασε:

α) το βραβείο Best Greek Technology Hotelως το καλύτερο ξενοδοχείο Τεχνολογίας στην Ελλάδα (Gold Award).

β) το βραβείοBest Greek Green City Hotelως το καλύτερο ‘πράσινο’ ξενοδοχείο πόλης στην Ελλάδα (Silver Award)

γ) το βραβείοBest Greek MICE City Hotel ως το καλύτερο ξενοδοχείο πόλης για συνέδρια, συναντήσεις και εκδηλώσεις στην Ελλάδα, για τρίτη συνεχή χρόνια (Silver Αward).

Το Mediterranean Palace βραβεύτηκε με το βραβείο Best Greek Business City Hotelως το καλύτερο ξενοδοχείο πόλης για επιχειρηματίες στην Ελλάδα για τρίτη συνεχή χρονιά (Silver Award).

Σημαντική διάκριση του ομίλου των The Luxury Hotelsαποτελεί το βραβείο Best Greek Hotel Marketing Strategyγια τη στρατηγική Marketing που ακολούθησε στον ξενοδοχειακό κλάδο στην Ελλάδα για το 2019 (Silver Award).

Τα βραβεία τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της ΔΕΘ – Helexpo, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού, του Ξενοδοχειακού Επιμελητήριου Ελλάδος, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων.

Οι πέντε πολύ σημαντικές διακρίσεις φανερώνουν τη συνεχιζόμενη προσπάθεια για υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών με σκοπό την απαράμιλλη φιλοξενία και δεσμεύουν το προσωπικό και τη διοίκηση των ξενοδοχείων για ακόμη υψηλότερους στόχους.

Mediterannean 1

Παράδοση βραβείου για το Mediterranean Palace Best Greek Business City Hotel’ (Silver)  από τον Αντώνη Στελλιάτο – Προέδρο  Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού στην Φίλη Ζελελίδου – εκπρόσωπο του ομίλου των ‘The Luxury Hotels

Grand 1

 Παράδοση βραβείου για το Grand Hotel Palace Best Greek Green City Hotel’ (Silverαπό τον Άρη Μαρίνη,  Γενικό Γραμματέα ΓΕΠΟΕΤ στον Παναγιώτη Ζελελίδη (Γενικός Διευθυντής ξενοδοχείου Grand Hotel Palace) 

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *