8η χρονιά με νέα ταλέντα

Από την/τον Νίκος Μουρατίδης | 25 Ιουλίου 2019

8oKazFest-FB-sq-02

Για 4 ημέρες σε μια από τις ωραιότερες λίμνες της Ευρώπης, στην λίμνη Πλαστήρα, κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό ετοιμάζουμε για 8η χρονιά, βραδιές με ζωντανή μουσική από νέα ταλέντα, στο ξενοδοχείο Kazarma Lake resort & Spa. Ο Νίκος Μουρατίδης παρουσιάζει για 8η συνεχόμενη χρονιά, από την Πέμπτη 8 Αυγούστου έως και την Κυριακή 11 Αυγούστου στο υπαίθριο θεατράκι του Kazarma Lake Resort & Spa ένα φεστιβάλ νέων ταλέντων και παράλληλα, κάθε βράδυ, διαφορετικά μουσικά αφιερώματα.

 8oKazFest-FB-All-post

8o KAZARMA MUSIC FESTIVAL

4 βραδιές γεμάτες μουσική για νέα ταλέντα / Πέμπτη 8 Αυγούστου – Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

Κριτική επιτροπή: Πωλίνα, Εύη Δρούτσα και Νίκος Μουρατίδης

Η φετινή κριτική επιτροπή του φεστιβάλ αποτελείται από την Πωλίνα, την τραγουδίστρια με τις απίστευτες επιτυχίες από τις δεκαετίες ΄80-΄90, την μεγάλη μας στιχουργό Εύη Δρούτσα, που έχει γράψει πάνω από 1.500 τραγούδια για όλους τους μεγάλους μας τραγουδιστές, και τον Νίκο Μουρατίδη.

Φετινοί Guest Star: Μυρτώ Βασιλείου, Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Πωλίνα και Κώστας Μπίγαλης

Πριν ξεκινήσει το Φεστιβάλ θα έχουμε και παράλληλες εκδηλώσεις….376

Διαβάστε τη συνέχεια και όλες τις λεπτομέρειες εδώ  https://bit.ly/2K2MCYZ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Νίκος Μουρατίδης

Νίκος Μουρατίδης

Ο Νίκος Μουρατίδης γεννήθηκε στην Νίκαια του Πειραιά. Σπούδασε κινηματογράφο στη σχολή Σταυράκου, αλλά ασχολήθηκε με τη μουσική, είτε εργαζόμενος σε εταιρίες δίσκων, είτε στο ραδιόφωνο είτε δημοσιογραφικά. Έχει γράψει διάφορα σενάρια για τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το Μάνα είναι μόνο μία, το Αθήνα –Θεσσαλονίκη και το Παππούδες εν δράσει [βραβείο καλύτερου σεναρίου 2001] κ.α. Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικά μουσικά talent show και έχει εκδώσει 6 βιβλία. Τον τελευταίο χρόνο τον διαβάζουμε στο www.nikosonline.gr Για περισσότερα στο: www.nikosmouratidis.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *