
Σε μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη αρώματα καφέ, μουσική, χαμόγελα και μοναδικές στιγμές, πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία τα επίσημα εγκαίνια του Tutto Capsule στον 1o όροφο της πλατείας ODEON στην Θεσσαλονίκη.
Η εκδήλωση συγκέντρωσε πλήθος κόσμου, με την παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων από τον πολιτικό, επιχειρηματικό και κοινωνικό χώρο της Θεσσαλονίκης, καθώς και γνωστών influencers και εκπροσώπων των μέσων ενημέρωσης, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους το νέο εγχείρημα.
Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον σύγχρονο και φιλόξενο χώρο του Tutto Capsule, να δοκιμάσουν εκλεκτές ποικιλίες καφέ και μοναδικές γεύσεις, απολαμβάνοντας παράλληλα ένα ιδιαίτερα ζεστό και γιορτινό κλίμα.
Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν τα πλούσια δώρα και οι εκπλήξεις που προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους για τη στήριξη και την παρουσία τους σε αυτή τη σημαντική στιγμή για την επιχείρηση.
Η θερμή ανταπόκριση του κοινού και η μεγάλη συμμετοχή επιβεβαίωσαν ότι το Tutto Capsule έρχεται να αποτελέσει ένα νέο σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του ποιοτικού καφέ και της σύγχρονης εμπειρίας φιλοξενίας στη Θεσσαλονίκη.

Η δημοσιογράφος Πολυξένη Καραμίχα με τον ιδιοκτήτη του Tutto Capsule Γιάννη Χαλάτση και την σύμβουλο επικοινωνίας Νάνσυ Υφαντίδου

Οι ιδιοκτήτες του Tutto Capsule Γιάννης Χαλάτσης, Θανάσης Μαλλιάρης, Χάρης Μαλλιάρης με την Στήβη Σιωζοπούλου , τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Κυριάκο Μερελή και τον αντιδήμαρχο επιχειρηματικότητας και νέας γενιάς του Δ.Θεσ/νίκης Σπύρο Τζελέπη.

O πρωταθλητής στο τρίαθλον Γιάννης Παπαδόπουλος με τον export dpt manager Tutto Capsule Manuel Gjorgjiev, την influencer Έλενα Σαιάς και τον CEO Tutto Capsule Vincenzo Pagliero.

O πρωταθλητής στο τρίαθλον Γιάννης Παπαδόπουλος, ο ιδιοκτήτης του Tutto Capsule Γιάννης Χαλάτσης και η influencer Έλενα Σαιάς

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης , Παντελής Φιλιππίδης με τον CEO Tutto Capsule Vincenzo Pagliero.

Η influencer Χρύσα Αυταρά με τον ιδιοκτήτη του Tutto
Capsule Θανάση Μαλλιάρη.

Οι ιδιοκτήτες του Tutto Capsule Θανάσης Μαλλιάρης και Γιάννης Χαλάτσης με την inflouenser Βαλεντινα Παπαζήση και τον Ce Tutto Capsule Vincenzo Pagliero.











































Σχόλια για αυτό το άρθρο