O Γιώργος Πράσινος υποδέχθηκε 80 ηθοποιούς, σχεδιαστές μόδας και μοντέλα σε ένα λαμπερό δείπνο στο Athénée, με αφορμή την συμπλήρωση 10 χρόνων του κοσμικού/καλλιτεχνικού site του, www.mr-green.gr. ι καλεσμένοι εισέρχονταν στον εσωτερικό χώρο του εμβληματικού εστιατορίου της Αθήνας, και έχοντας πάρει ένα ποτήρι σαμπάνιας, οδηγούνταν στον χώρο, εντυπωσιασμένοι. Εκεί, με το εντυπωσιακό art de la table, o Δημήτρης Μαστρόκαλος με το νέο του επιχειρηματικό βήμα, το DM Fleur, είχε δημιουργήσει έναν «ψηλό κήπο». Αμυγδαλιές και κλαδιά πιπεριάς κοσμούσαν τα ψηλά βάζα, ενώ το ατμοσφαιρικό αποτέλεσμα συμπλήρωναν τα κεριά.
Παίρνοντας τις θέσεις τους, οι καλεσμένοι -που όλοι έχουν φιλοξενηθεί στο mr-green.gr- βρέθηκαν μπροστά σε μια ακόμη έκπληξη: ένα κουτί Jo Malone London με ένα άρωμα της συλλογής Intense για τον καθένα, το Cypress and Grapevine και το Myrrh and Tonka. Λίγο πριν σερβιριστεί το δείπνο, ο οικοδεσπότης εξήγησε πως ήταν εξαιρετικά χαρούμενος και συγκινημένος να γιορτάζει τα 10 χρόνια του site του, στο πιο αριστοκρατικό μαγαζί του κέντρου, με τέτοια ιστορία να το συνοδεύει, και μάλιστα έχοντας κοντά του, όλους αυτούς τους καλλιτέχνες που θαυμάζει και αγαπάει.
Το μενού περιλάμβανε καλαμάρι αρωματισμένο με ούζο και φρέσκο βασιλικό, επάνω σε sticks πατάτας (ορεκτικό), λαβράκι crispy skin σε risotto αρωματισμένο με λεμονόχορτο και μυρωδικά (κυρίως) και πάβλοβα για επιδόρπιο, ενώ υπήρχαν και νηστίσιμες/vegan επιλογές. Τα πιάτα συνοδεύτηκαν με το λευκό κρασί Santa Margherita Pinot Grigio και το ροζέ κρασί Château d’Esclans -Whispering angel, από την Προβηγκία, τη Μέκκα του ροζέ.
Από τα highlights της βραδιάς ήταν και η τούρτα-έκπληξη που είχε ετοιμάσει ο Γιώργος Πράσινος για την Ιωάννα Παππά, που εκείνη την μέρα είχε τα γενέθλιά της. Δίπλα της, βρέθηκαν η συννυφάδα της, Λένα Παπαληγούρα, και φίλοι και συνεργάτες από τις τελευταίες της δουλειές, όπως ο Γιώργος Νανούρης, ο Αναστάσης Ροϊλός και ο Ρένος Ρώτας.
Αντίνοος Αλμπάνης, Μιμή Ντενίση, Ταμίλλα Κουλίεβα, Κατερίνα Γερονικολού, Γιώργος Πράσινος
Γιώργος Πράσινος, Μιμή Ντενίση
Η Γιολάντα Καλογεροπούλου και η Κόρα Καρβούνη.
Ο Χρήστος Διαμαντούδης, η Κόρα Καρβούνη, ο Αλέξανδρος Πιεχόβιακ και ο Αντίνοος Αλμπάνης
Ο Περικλής Κονδυλάτος, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και ο Βασίλης Ζούλιας
Ο Πάνος Λουκαϊδης, η Γιολάντα Καλογεροπούλου με τον Σταύρο Σβίγκο και ο Μιχάλης Συριόπουλος.
Η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου και ο Νίκος Γεωργιάδης.
Η Έλενα Γαλύφα, ο Γιάννης Λάσκος και η Ορσαλία Παρθένη.
Ο Γιώργος Μπουκουβάλας, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και ο Δημήτρης Μαστρόκαλος
Ο Γιώργος Πράσινος με την Κόρα Καρβούνη
Η Ορσαλία Παρθένη, η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου και ο Γιώργος Πράσινος (μπροστά) με τα top models:Υβόννη Ντόστα, Δημήτρης Κοκονάκης, Δημήτρης Κασσελούρης, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Έντουαρντ Στεργίου, Πλάτωνα Παπαγιαννόπουλο, Στυλιανό Νικολόπουλο, Αναστασία Περράκη και Χρήστο Μπίρμπα.
Γιώργος, Σούλα και Αλέξανδρος Πράσινος.
Ο Βασίλης Ζούλιας βγάζει selfie με τον Περικλή Κονδυλάτο, την Μιμή Ντενίση, την Ταμίλλα Κουλίεβα, την Τόνια Φουσέκη και τον Γιώργο Πράσινο
Η Υβόννη Ντόστα και ο Έντουαρντ Στεργίου.
Ο Αντίνοος Αλμπάνης με τις κυρίες του οίκου Jo Malone London: Κέρρυ Γουσίδου, Κατερίνα Μοσχοπούλου, Μαριάννα Βαλλή και Μάρθα Θεοδώρου.
Η Νάνσυ Παραδεισανού και η Όλγα Λαγού
H Κατερίνα Μοσχοπούλου, η Κέρρυ Γκουσίδου, ο Γιώργος Πράσινος, η Μάρθα Θεοδώρου και η Μαριάννα Βαλλή του οίκου Jo Malone London
Η Brand Educator Trinity Wines Ελισάβετ Λουκάκη και η PR & Events Manager της Trinity Wines Λίλιαν Δημητροπούλου
Ο Χρήστος Μπίρμπας με την Αναστασία Περράκη με Mi-Ro
O Nτάνιελ Νούρκα και η Ιζαμπέλλα Φούλοπ
Ο Μιχάλης Συριόπουλος, ο Σταύρος Σβίγκος, ο Πάνος Λουκαϊδης, η Γιολάντα Καλογεροπούλου, η Ιωάννα Ασημακοπούλου και η Κόρα Καρβούνη
Ο Πέτρος Λαγούτης, η Κατερίνα Μισιχρόνη, η Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ, η Γεωργία Αβασκαντήρα και ο Γιώργος Πράσινος
O sommelier Στέλιος Καραβάκης με τα δύο κρασιά της βραδιάς, το Santa Margherita Pinot Grigio και το ροζέ Whispering Angel.
Ο Δημήτρης Μαγγίνας και η Νίκη Σερέτη
Ο Ρένος Ρώτας, η Λένα Παπαληγούρα, η Ιωάννα Παππά, ο Γιώργος Νανούρης, ο Γιώργος Πράσινος και ο Αναστάσης Ροϊλός
Η Κατερίνα Θεοχάρη, η Μαριάννα Κιμούλη, η Λένα Παπαληγούρα και η Ορσαλία Παρθένη
Ο Δημήτρης Κοκονάκης και η Κατερίνα Ροϊδη
Η Ελένη Βαϊτσου, ο Γιώργος Πράσινος, η Ορσαλία Παρθένη, ο Πλάτων Παπαγιαννόπουλος, η Έλενα Γαλύφα και ο Στέλιος Κουδουνάρης
Η Στέλλα Μέλιγκαν και ο Δημήτρης Μαστρόκαλος
Σχόλια για αυτό το άρθρο