
Απ’ τις εμβληματικότερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, η μία και μοναδική, Άντζελα Δημητρίου, έρχεται αυτή την εβδομάδα να «σαρώσει» τη σκηνή, αλλά και την κριτική, στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό πάρτυ.
Η «Λαίδη» του πενταγράμμου, απ’ τις δημοφιλέστερες και εμπορικότερες τραγουδίστριες, με εκατοντάδες πλατινένιες επιτυχίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και μυθιστορηματική καριέρα, φέρνει αυτό το Σάββατο, καλεσμένη του Νίκου Κοκλώνη στο πλατό του J2US, τη λάμψη, την χαρακτηριστική χροιά, το έντονο ταμπεραμέντο και τα διαχρονικά αξεπέραστα τραγούδια της, βάζοντας «φωτιά στα Σαββατόβραδα»!
Η πληθωρική παρουσία της δεν θα περιοριστεί στη σκηνή! Θα την απολαύσουμε και στη θέση του τέταρτου κριτή ως guest, έτοιμη να δώσει τις δικές της παρατηρήσεις στους διαγωνιζόμενους με το αφοπλιστικό της στυλ, την αυθεντικότητα που τη χαρακτηρίζει και με σχόλια που σίγουρα θα συζητηθούν!
Μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη!
J2US! Το τηλεοπτικό πάρτι που περιμένουμε όλη την εβδομάδα!
Ζήσε το πάρτυ στο OPEN!
Σάββατο, 28 Μαρτίου στις 20:50 στο OPEN
#j2us #opentv
Τwitter: @j2us_greece
Instagram: @j2us_gr
Facebook: @Just the 2 Of Us
TikTok: @j2us_gr











































Σχόλια για αυτό το άρθρο